Carl I Hagen – partileder

Print pagePDF pageEmail page

Nå ser jeg Frp har ansatt Hagen som rådgiver for stortingsgruppen samtidig som han jobber som proffesjonell lobbyist. Han gikk jo av som formann for partiet for mange år siden, og nå er ute av stortinget som reprensentant.

Og som vi alle vet så er Siv Jensen valgt til partileder, dem har sluttet med det folkeligebegrepet partiformann. Siden Hagen stilstadighet får nye roller innad i partiet, så synes det er legitimt å spørre seg. Er det Hagen som er den virkelige partilederen og ikke Siv Jensen? Hun gikk jo i 2-3 år som lærling under Hagen men var valgt som nestformann.

Det virker jo som Frp er livredd for å miste Hagen, dem bare måååå ha han i en rolle, uansett om han har verv i partiet eller ei og uansett hvor gammel han er blitt, datostemplingen nærmer seg vel slutten.

Jeg tror aldri Frp hadde hatt den oppslutningen hadde det ikke vært for Hagen, blitt nærmest en gud innad i partiet,- og så har dem mange klovner til å hjelpe til rundt,- nesten sånn at man kan sammenligne resten av medlemmene i Frp med Hoffnarren Ari Behn, dem sitter der for å lage ekstra jobb for Hagen.

En annen ting ved dette at Hagen er ansatt som rådgiver,- er Siv Jensen så svak som partileder og har hun så lite kunnskap at hun må ha en som forteller henne hva hun skal og ikke skal si og gjøre ? lurer. Såvidt meg bekjent har ingen andre partier på stortinget en slik rådgiver som Hagen er ansatt som.

Altså. Hagen er ansatt som rådgiver for Frp på tinget,- samtidig som han skal drive lobbyvirksomhet oppmot resten av de andre partiene på stortinget og mot regjeringen,- dette virker på meg som temmelig merkelig sammenblanding av sine roller. Da burde han jo heller fortsatt som stortingsrepreentant for Frp, vært en mer ren og mer avklart rolle,- men nå skal han både hevelønn fra stortinget og være ansatt i det privatenæringsliv som lobbyist. Lurer på om han hever pensjon også fra stortinget?

Så det er nok Hagen som styrer Frpskuta enda,- om ikke offisielt men ifra kullissene, så det Siv Jensen ble valgt til partileder var nok mer en kosmetisk handling enn det ser ut til, men at den reelle mankten sitter hos Hagen, eller? Når Hagen sier hopp så hopper hele partiet, men når Hagen ikke hopper så hopper ikke partiet.

Så godeste Hagen blir nok både 7, 8 og 9 far i huset før han gir seg,- og kanskje blir han far i huset etter den tid også,- kjekt med en rådgiver som har glemt hvordan det var å være kalv når man skal gi råd til andre. Og hva skal han med kontor på en arbeidsplass han har sluttet på hvis han ikke skal ha makt og innflytelse over partiet og sin gamle jobb??

riks24 , Vg , Tv2 ,

Stem:
Share

  4 comments for “Carl I Hagen – partileder

 1. 17. oktober, 2009 at 14:09

  Carl I Hagen vil takle jobben som rådgiver for FRP
  og Rådgivingsbyrået Burson-Marstaller utmerked.
  Byrået har spurt om han kunne ta jobben hos dem.
  Naturlig Hagen blir Rådgiver for FRP som han selv
  har bygget opp.Visepresidenten fra SV Akhtar Chaudry
  vet tydeligvis ikke hvilken dyktig mann Hagen er.

  JILL

 2. Sivert
  17. oktober, 2009 at 14:31

  @Jill: Nå har ikke jeg sagt at han ikke takler det heller,- men jeg kan ikke se at denne sammenblandigen vil gangne Frp, tvert imot, det vil bli stillt spørsmål hele tiden ved hans to jobber og om han har tilstrekkelig med habilitet og det vil hele tiden bli stillt spørsmpl ved denne sammenblandingen. Og det vil også bli stillt spørsmål ved om Siv Jensen virkelig er den partilederen hun ble valgt til, noe som vil svekke henne påsikt, og kanskje fremtvinge noen endringer i partiet. Ikke lurt trekk dette,- nå har media fått en sak å jobbe med, noe som ikke gangner politiskepartier, tvert imot.

 3. T
  17. oktober, 2009 at 17:21

  hehe…

  FrPs svar på kritikken morer meg.

  – Ja, det er sant, men han skal bare være litt rådgiver for oss, og da blir det vel bare litt problematisk også, ikke sant?

 4. Sivert
  17. oktober, 2009 at 18:55

  @T: Er visst partiet for de spesielt inntresserte, eller ? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *