Ikke bare Notodden

Print pagePDF pageEmail page

Ser tv2 skriver at Haugesund sendte Notodde ned i 2. div igår,- men Notodden har vært klar for nedrykk i flere uker, så det er ikke nytt. Men……

Hva med HamKam ? Dem ligger på nedrykk dem også, og har spesielt 1 vanskelig bortekamp til helga mot Sarpsborg 08, den tape dem stort. Så det ser nok ut til at HamKam, Notodde, Stavanger og Skeid er klare for 2div. neste år, HamKam kan klare seg, men det blir tøft.


Men det som blir spennende for min del, og sikkert for mange andre også, det er om Alta klarer å ta 4p mer enn Sarpsborg 08 på de 2 siste kampene? Klarer dem det, har dem kvalikkplassen i hånda, noe som ville vært morsomt og gledelig for guttan. Så hva skal man ønske seg, HamKam ned eller Alta på kvalikk, jeg ønsker meg det siste.

Tv2 , Tv2 ,

Stem:
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *