Dagbladet under pari

Print pagePDF pageEmail page

Nå har virkelig dagbladet sunket lavt, lavere enn det man skullevar mulig å komme,- både journalistisk og moralsk. Man smører ikke utover hele forsiden bilder av en syk person som ikke kan ta til motmæle og ikke kan gi sitt samtykke til at bildene publiseres,- og det attpåtil på en grotesk og smaksløs måte.

dagbladet_forside_moland_kongo_french_sykdom

Det hjelper fint lite å beklage det etterpå,- slå først og sier unnskyld etterpå,- er den type journalistikk dagbladet følger? Er moralen til journalistene i dagbladet så lav som dette? Jeg frykter svaret vil være et rungende ja.

Dette var direkte smakløst og direkte motbydelig. Uansett om dem står tiltalt for drap eller ikke så har Moland og French krav  på samme rettssikkerheten som alle andre og dem har også krav på legehjelp og behandling når dem blir syk,- en ting er tiltalen og en evt.dom,- men dem skal ikke bli tatt livet av fordi dem ikke får den medisinske hjelpen dem trenger, i dette tilfellet Moland. På toppen av det hele skal ansvalig redaktør og jurnalister i dagbladet leke gode journalister, når dem åpenbart mangler både kunnskapen om god jouranlistikk og moralske skrupler,- da kan det ikke bli annet enn smakløst og motbydelig,- men når jeg samtidig vet at dem  har Morten Øverbye som ansvarlig nettredaktør på dagbladet.no så er jeg ikke overrassket i det hele tatt,- når redaktøren mangler både moralske skrupler og i tillegg har ekstremt gode kontakter på alle plan i Norge, altså han får ut de opplysningene han vil ha om folk, både dem som ikke er registrert i telefonkatalogen og dem som er det,- da kan det bli farlig lek med mennesker utenfor dagbladet sine kontorer.

Så dette kan jeg ikke si annet er både lavpannet journalistikk og motbydelig,- tror dere bør gå noen runder med dere selv om dere bør fortsette denne avisen, det beste hadde vel vært å legge den død engang for alle.

Vg , Tv2 , konservativ , Tv2 ,

Stem:
Share

  2 comments for “Dagbladet under pari

  1. tg
    22. oktober, 2009 at 17:40

    Dette er se og hør overskrift. Vg har nok noen av disse tendensene også!

  2. Sivert
    23. oktober, 2009 at 13:33

    @ tg: Så folk liker ikke Se og Hør overskrifter, men likevel kjøper folk det møkka bladet i bøtter og spann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *