Litt av et monster

Print pagePDF pageEmail page

Må si at denne mannen som er i 50-årene som er blitt pågrepet i London for overgrep mot eldre kvinner og menn,- må være mye verre enn Jack The Ripper, han er mistenkt for nærmere 200 overgrep, ja du leste rett, dette må være europas verste monster, han gå t.o.m Fritzl i Østerrike en høy gang.

Politiet mener at mannen, som britisk presse har døpt «the Nightstalker», siden 1992 og fram til i sommer systematisk har ranet og foregrepet seg på eldre menn og kvinner. Ofrene er fra 68 år og helt opp til 93 år gamle.

Hvordan i alle dager har han kunne begå nærmere 200 overgep mot eldre uten å bli tatt? Dem har jo samlet inn over 2000 DNA prøver fra sakene.

Jeg sier bare, takk gud nå kan de eldre sove tryggere om natten etter denne mannen er putta inn,- kanskje påtide eller? En ting er å være kåt og ville ha sex,- men å angripe eldre mennesker til oppi 90-årene og utsette dem for seksuelle overgrep, stakkars alle disse menneskene han har begått overgrep mot. En ting er å bli gammel og kanskje syk,- men så kommer dette monsteret her å ødelgger det resterende av livet til disse eldre menneskene.

Håper han få en dom så hatten passer både 4, 5 og 6 ganger,- enn familien til dette monsteret? Han har jo kone og er en såkalt respektert mann i bydelen,- dette var mye å respektere og vise respekt for. Den kona må jo føle seg rimelig dum og lurt,- og hun må jo lure på hva hun har / er gift med, kan ikke tenke meg annet.

Vg , Vg, riks24 ,

Stem:
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *