Carsten og Mia – Finalen

Print pagePDF pageEmail page

mia_skalvidanse_carsten_2009_tv2_

Nå ikveld er finalen i Skal vi danse på tv2, hvem vinner finalen av Mia og Carsten montro?

Tror nok mange stemmer med hjertet og ikke for at dem har så mye greie på dansing akkurat, men det er hva som gjør slike finaler så spennende, man vet ikke hvordan folk tenker og bedømmer finalistene rundt om i de tusen hjem.

For å si det slik,- måtte den beste vinne, så krysser jeg fingrene for begge to. Dem har vært flinke, og dem har tydeligvis lært mye om dansing siden det hele startet, må si dem har imponert meg at dem har klart å lære de ulike dansene på så kort tid, da de fleste bruker flere mnd bare på å lære en av disse dansene, men her har dem gått igjennom alle siden i august, så dette er bra.

Nå får jo også gjennsyn med alle de andre også, som har blitt stemt ut gjennom programmet, blir morsomt det også da.

Så får vi ønske de to finalistene Mia og Carsten lykke til med dansingen ikveld, og så får den beste vinne,- men jeg har en mistanke om at Mia`s store fordeler vil være til hennes fordel hos den mannlige delen av befolkningen 😀 😉 😛

TV2 , TV2 , Tv2 , Tv2 , Tv2 , Vg , Vg , Vg , Tv2 ,

Stem:
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *