Betalkanaler – ekstra inntekter

Print pagePDF pageEmail page

Ser nå at det er diskusjon på nettet om spillselskaper skal få sende gratis fotballkamper på nett, noe som folk i Norge og andre land betaler for å se gjennom Tv2Sport, Canaldigital og andre.

For min del, så kan gjerne disse betalkanalene dø hen, og det er mange plasser i Norge hvor bl.a kabelselskaper og viaparabol hvor folk betaler for kanaler som i utgangspunktet er gratiskanaler, nå holder jeg Tv2 utenom da dem blir betalingskanal fra 01.01.2010 for dem som går over til det digitalebakkenettet, men jeg antar at både kabelselskaper og andre vil ta seg ekstra betalt for å sende tv2 til folk, noe annet vil være rart, men ikke desto mer brukervennlig, tvert imot, så jeg betaler ikke.

Hvilke kanaler må du betale for idag hvis du vil ha noen ekstra kanaler inni stua ?

spanskfotbakk_pl_tippeligaen_tv2_canalplus_unibet

Jeg for min del, har alle de Svenskekanalene som Svt1 og 2, tv4, tv6 og tv8 og jeg har DR 1 og 2 og Dansk tv2, jeg har Tv2Sport, Tv2 film, Nyhetskanalen, SkyNews, Cnn, Animal, alle Tv1000 sine kanaler og canal+ sine kanaler,- aner ikke hvor mange det er tilsammen, men antar det er rundt 60 kanaler og dette koster meg pr. dagsdato ca 250 kr. pr. mnd. Enn for deg ?

Jeg må si at disse tv-avtalene som både Norsk – og internasjonal fotball får betalt for og som igjen seerne må betale ekstremt mye for, er laget ene  og alene for å melke seerne for kroner, hverken mer eller mindre, og klubbene får ikke de kronene ut av dette som dem burde, burde egentlig gått uavkortet til talentutvikling rundt om i alle klubbene våre, istedenfor at NFF og tv-kanalene skal tjene fete kroner på dette, med desto høye lønninger til sine ansatte.

For å si det slik, dem får ikke ekstra kroner av meg for å sende fotball på tv, bare å glemme,- da velger jeg heller gratis tilbud på nettet.

01.12.09 : Ser idag at Canal+ og tv2 krangler om hvem som har best fotballsendinger, tull, bli voksen. Men for at det norskefolk skal spare noen kroner og slippe å abbonere på mange kanaler, så ser jeg helst at Canal+ overtar sendingene fra tippeligaen, da får folk alt på en kanal, og må ikke abbonere på flere, som idag.  Og så blir vi kvitt de selvutnevnte fotballekspertene til tv2, fordi. Er det noe tv2 ikke kan, så er det lage gode fotballsendinger, formye synsinger og antagelser, og lite fakta og innhold.

Vg , Tv2 , Vg ,

Stem:
Share

  2 comments for “Betalkanaler – ekstra inntekter

  1. Synnøve
    30. november, 2009 at 21:17

    Det er da enda mere tåpelig at vi som bor i utlandet ikke en gang kan få betale ekstra for å få se norsk fjernsyn.

  2. Sivert
    30. november, 2009 at 22:02

    @Synnøve: Hvor er det du bor da? Vet man kan få tilgang på norsk tv i utlandet da, via parabol og kabel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *