Frp – Ny kurs

Print pagePDF pageEmail page

Registrer at idag får Frp`s generalsekretær ny jobb, eller skal jeg si, sparken som generalsekretær og må finne på noe annet lurt, Geir Mo selv kaller det politikk.

Men det rare med dette er, han er den eneste som jeg vet fortiden som ikke har dummet seg ut i media av fremtredende Frp`ere, samtlige andre har klart kunststykket å slenge med leppa på den måten at det har blitt personangrep av det, mens godeste Geir Mo har klart å styre munntøyet såpass. Well done.

frp_kurs_sparken_geir_mo_siv_jensen_politikk

Så kanskje dette ikke passet inni Frp`s måte dem vil fremstå på? Det rare er jo at de politikerne i Frp som har slengt dritt og personangrep både på nett og i media ellers, dem består og beholder sine plasser, men ikke Geir Mo.

Dette stemmer dårlig med hvordan man bestreber seg på å fremstå i media, og med at Frp har i alle år klaget på dårlig folkeskikk i skolen hos enkelte elver og man må få inn mer disiplin i skolen, så klarer dem nå bytte ut den eneste i ledelsen som har visst at han har folkeskikk og oppdratt i et såkalt møbelert hjem, som det heter så fint.

Lurer på hva neste steg blir for leder Siv Jensen ? Noe er det, og noe kommer i nærmeste fremtid, like sikkert som meningsmålingene peker oppover, da kommer det noe fra Frp som gjør at meningsmålingene faller som en stein. Men like spennende er det hver gang, om hva som kommer, ikke at det kommer det vet vi, men hva.

Vg , Vg , Vg ,

Stem:
Share

  6 comments for “Frp – Ny kurs

 1. Fredrik
  4. desember, 2009 at 15:22

  Hei, du burde lese saken før du uttaler deg, det er også fint med litt mer objektive innlegg 🙂
  Han får ikke sparken, han og Siv ble ENIGE om at han skulle få stilling som stabsjef istedenfor å fortsette som generalsekretær.

  Fredrik 🙂

 2. 4. desember, 2009 at 15:27

  Her tar du grundig feil. Denne omrokkeringen er ønsket, og gir Mo tid til å arbeide med politikk- og strategiutvikling. En veldig bra og smart omorganisering på alle måter.

 3. Anonymus
  4. desember, 2009 at 15:58

  Ser du klager på at FRP’ere lenger mye med leppa, så jeg tenkte jeg kunne poste den videoen her. Den er fra skolevalget i år.

  http://www.youtube.com/watch?v=fGevcUOV9TM

  Se for eksempel på 0:39. Hvis ikke dette er et personangrep fra AUF sin representant, så vet ikke jeg. Dette gjentar seg flere ganger gjennom hele valget også, så jeg tror ikke at det bare er FRP som sliter med å slenge med leppa

 4. Sivert
  4. desember, 2009 at 16:54

  @@Hårek og Anonymus: Våger dere ikke bruke deres egne fornavn eller? Husk å stå for det man sier personlig, ikke opptre anonymt på blogger og nett, uting.
  For det andre, Frp er vle kjent for å gjøre og sin ting når dem har medvind på meningsmålingene, har enda ikke opplevd at dem ikke gjør eller sier ting som gjør at meningsmålingene faller, vent å se, det kommer.

  @Fredrik: Skal man ikke ha egne menninger og kunne stå for dem ? Eller skal man bare gå rundt å jatte med alt og alle til dyrlegen kommer, og aldri ha egne meninger. Jeg står 100% for det jeg sier og gjør, ellers hadde jeg aldri våget å se andre mennesker i ansiktet.

 5. Sivert
  4. desember, 2009 at 18:40

  @@Forresten. Hva skal Siv Jensen med stabssjef? Er hun blitt kongelig eller president ? lurer. Har mine store tvil på at dama noen ganger vil oppleve å komme i nærheten av regjeringsbygget,- dem hadde sjansen ved årets valg og ved forrige valg, men så klarte dem som før, å finne på noe som gjorde at oppslutningen falt, som vanlig. Så hva denne sossedamen skal med stabssjef, det er jaggu meg et godt spørsmål som vanlig stortingsrepresentant, hva er så spes henne siden hun trenger stabssjef og alle de andre klarer seg meget godt uten.

 6. Sivert
  4. desember, 2009 at 19:44

  @Til dere som går til personangrep og skitt kasting, diskuter gjerne, men ha i bakhodet at dette er en privatblogg og ikke kommentarfeltene på tv2.no eller annet nettavis, og les det som står under Retningslinjer for kommentarer, før man skriver noe som blir slettet, for å si det slik.

  http://altamagazin.com/retningslinjer-for-kommentarer/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *