Mennesket er naiv

Print pagePDF pageEmail page

Tro vi mennesker må være de mest naive skapningene som finnes, og som har minst innsikt realitetene, ihvertfall inntil man eventuelt begynner med slektsgranskning, da bør man skjønne at mennesket er mer dyrisk enn vi tror og antar.

Ser nå at den ene kvinnen etter den andre påstår og sier dem har hatt sex med Tiger Woods, dette virker som skandale, eller?

Men, har man jobbet med slektsforkning og er kommet noen tiår eller hundre år tilbake i tid, så erfarer man snart at Tiger Woods og de fleste menn idag er rene kirkekorgutter å regne, selvom mange har både hatt 5,6 og 7 damer på si i tillegg til kona som dem har hatt sex med, da mener jeg rent seksuelt.

Hvor mange er det ikke av oss som driver med slektforskning har ikke  oppdaget at en mann kan både være gift samtidig med både 2 og 3 damer, og fått unger i fleng rundt omkring, som både kona ( virkelige kona ) ikke vet om og barna ikke har peiling på, og skulle man komme borti en slekt som ikke har barn utenom ekteskap, da har du funnet noe unikt. Det hører til sjeldenheten, det er altså utenom normalen.

Så hva er da poenget med å lage store oppslag om Tiger Woods ? Selvom han er ekstremt god i golf og er verdensener på det området, så betyr det ikke at han er noe unntak fra regelen på det seksuelleplan når det gjelder å ha ei elskerinne eller 5.

Jeg tror at minst 85% av oss mennesker som begynner med slektsforkning har oppdaget at man finner barn og koner både her og der, og at man kan være i slekt med den man minst tror, fordi bestefar eller oldefar har rotet på si, eller man oppdager at den man trodde var faren ikke er det likevel. Bare å lete det, og det heter at den som leter han finner også.

Og ikke glem, det går man nemlig godt an å være gift med flere innen EU/EØS området, uten at det blir oppdaget eller ha en ekstra ektefelle i både USA og andre i Verdensdeler uten at det blir oppdaget, fordi det papiret som man må ha som bekrefter at man ikke er gift fra før av, viser bare at man ikke er gift fra før av innen Norge.

Tv2 , Tv2 , Tv2 , Vg , Vg , Tv2 ,

Stem:
Share

  2 comments for “Mennesket er naiv

 1. 8. desember, 2009 at 06:40

  Det kan vel trygt sies at de svenske damene lager baluba i ekteskapene sine, kanskje? Elin har dog en god del mere å lage helvete over enn Anna Anka..
  Jeg har laget et lite resymé av saken på min blogg, du kan kanskje se på det som intro til det som følger framover? Følg med, følg med. “Kva skjer neste veke? Vil Tiger kjøre meir bil? Kjem Elin heim til jul? Kjem Svigermor til å drepa Tiger?” Såpe i førjulstida..
  .-= Line´s last blog ..Uffda, Tigergutt! =-.

 2. Sivert
  8. desember, 2009 at 08:59

  @Line: det er ikke bare de svenske damene 🙂 tro det lages mye krøll i de fleste ekteskap 🙂 , spes som jeg skriver hvis det dukker små poder her og der, noe det ofte gjør. Skal love deg, det skjer mye hverken jeg eller du får greie på innen ekteskapene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *