Utroskap – hvem

Print pagePDF pageEmail page

Ser nå tv2 skriver at hver 5 mann har vært fristet til å ha sex med andre enn sin partner på ferie og på danskebåtturer,- javel, mulig det, enn med kvinner da? Hvor stor prosentandel kvinner ville gjort det samme ? lurer.

Nå er ikke utroskap noe som er forbeholdt menn, men det er blitt likestilling på det området også,- kvinner har tatt etter menn på dette området, så prosentandelen er vel like stor hos kvinner som hos menn, bare ikke større.

Er denne undersøkelsen gjort påvegne og av Ottar eller ? I deres øyne så er jo alt som er galt i samfunnet mannens feil,- så da er det vel en mann som evt har fristet en dame til å være utro eller lurt henne til sengs, mens når en mann er utro da gjør han det p.g.a sine grusomme sexlyster og utilfredstilbare sexlyst,- montro om vi ikke lurer hverandre ?

Så når en kvinne blir smittet av kjønnssykdommer, så er det mannens feil fordi han lot sæden gå i henne og for at mannen har mange sexpartnere, mens når en mann blit smittet så er det fordi han knuller alt og alle. Montro om vi ikke lar oss forføre og til å bli med til sengs ? Man må da være to for å ha samleie,- det blir litt vel vanskelig å ha samleie med seg selv,- eller ?

Tror helst både kvinner og menn har flere sexpartnere enn vi helst vil innrømme,- spesielt vil man ikke si det til en partner man nylig har blitt sammen med,- og vi har flere partnere idag enn hva som var vanlig for 20 år siden,- så vi har noen svin på skogen alle og en vær antar jeg.

Tv2 ,

Stem:
Share

  3 comments for “Utroskap – hvem

 1. 28. desember, 2009 at 19:01

  Er det utroskap å tenke tanken? Jeg vil påstå det er ganske normalt for alle, gifte eller ikke, å ha tanker om sex med andre mennesker.
  .-= Joakim´s last blog ..Det ble sent i natt gitt =-.

 2. Sivert
  28. desember, 2009 at 19:03

  @Joakim: Det er absolutt ikke utroskap,- og tanken styrer ingen, selvom vi av og til skulle ønske det

 3. Mette
  28. desember, 2009 at 22:19

  Av og til gjør vi dumme ting, og andre ganger det beste for en selv.
  Utroskap er ikke nødvendigvis av det grusomme slaget, i tilfeller vet jeg det har reddet ekteskap som har gått for lut og kaldt vann.
  Men i utgangspunktet Sivert, så er ikke kvinner ett hakk bedre sånn sett enn menn.
  Det er bare ryktet man får på seg.
  Kvinnen er liksom blitt hore.
  Mannen en råtass (ikke horebukk).

  Som i ungdomstiden der jenten blir stemplet hardt og brutalt, mens gutten «skaffer seg erfaring».
  DET er noe som skurrer, men i voksen alder hvor ektefolk herjer hver på sin kant….tja, kanskje de TRENGER det! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *