Kvinner – Orgasme – Gpunktet

Print pagePDF pageEmail page

Forskerne er totalt uenig om g-punktet som mange kvinner har brukt år og dag på for å finne, at det faktisk eksisterer rent fysiologisk, altså at det er et bestemt punkt i skjeden på kvinnen som man kan kalle g-punktet.

Jeg har mine tvil, hvorfor?

Skjeden på kvinnen er følsom kun de første cm inn, og og i bunnen på skjeden har ikke kvinner stimulerende følelser som kan gi orgasme, men det har dem derimot ytterst i skjeden,- og skjeden er igjennomsnitt ca 10 cm, blir litt større når kvinnen blir kåt og våt, men ikke mye,- derfor har ikke kvinner brukt for en penis på 20-25 cm, da penis kun stimulerer ytterst i skjeden og mot skjedenveggen ytterst, så da kan trygt si at en mann med penis på 20 cm,- så har kvinnen kun brukt for de 6-7 første cm, og resten av den overflødig lengde, ( tykkelse er noe annet ).

Dette med g-punktet har vært diskutert i det vide og brede i åresvis, men det man med 100% sikkerhet kan si, er at kvinner får orgasme av klitorisstimuli og av stimuli helt ytterst i skjeden og mot skjedeveggen ytterst,- men så har vi også de kvinnene som får det vi kaller «sprutorgasme», noe som en meget liten andel kvinner får og opplever. På dette området, kan det være at et spsielt punkt i skjeden kan utløse det, og en såkalt «sprutorgasme» kan også variere i både mengde væske som kommer ut, lengde på orgasmen og hvor sterk den er.

Så for kvinner er ikke orgasme en orgasme, det er store variasjoner mellom kvinner og på dagsformen til den enkelte kvinne, stress virker negativ inn på sexlivet og på det å få orgasme. Men for å ta for oss den såkalte «sprutorgasmen». Noen kvinner opplever det kommer litt væske ut når dem får den orgasmen, men så har også de kvinnene som som direkte spruter ut ekstrem mengde, da mener jeg ekstrem mengde væske,- for å sammenligne. Den sædmengden en mann får ved utløsning, blir som en dråpe å regne i mot hva enkelte få kvinner kan sprute ut ved en sprutorgasme. Vet faktisk at ei dame måtte la seg opperere for å få bort sprutorgasmen, da alt i rommet ble rett og slett vått når hun fikk slik orgasme, det så mye at hun kunne bruke det til å vaskegulvet med.

Jeg tror personlig, at g-puktet er årsaken til sprutorgasmen hos kvinner,- men at ved vanlig samleie så får kvinnen stimuli ytterst i skjeden og i skjedeveggen og ved å stimulere klitoris, så de kvinnene som får orgasme ved samleie har mindre sperrer mentalt under samleie, samtidig som skjeden ytterst blir stimulert og kanskje også klitoris, men at g-punktet som få kvinner vet hvor er og det samme med menn vet hvor er, kan være med på å utløse den sjeldne sprutorgasmen, men at g-punktet i seg selv ikke gir noen spesiel g-punktsorgasme som noen har hevdet. Og hvis den såkalte g-punkts orgasmen eksisterer, så tror jeg det menes det samme som sprutorgasme, ellers så har kvinnen fått en klassisk klitoris oragsme evt. orgasme ved stimuli ytterst i skjeden.

Men om g-punktet eksisterer rent fysiologisk, ja si det,- men jeg tror helst dette er et punkt som øker væskemengden i skjeden, og jo våtere ei dame er, lettere får hun en sterk orgasme.

La meg si det slik, jeg snakker nå generellt om kvinner nå, ikke noe som er vanlig eller uvanlig og ikke mot en spesiell gruppe kvinner,- men kvinner generellt.

Så det jeg tror er at g-punktet gjør at kvinnen utløser mer væske i skjeden, og der igjennom får økt stimuli og sterkere orgasme.

Vg ,

Stem:
Share

  8 comments for “Kvinner – Orgasme – Gpunktet

 1. 5. januar, 2010 at 13:55

  Kvinner er følsomme også helt innerst i vagina. A-punkt kalles det.

 2. 5. januar, 2010 at 14:00

  Hei! Flott blogg du har!
  Selve G-punktet er egentlig et svamplegeme, og har visse likhetstrekk med mannens penis. Ved stimulering vil dette svamplegemet fylles med blod, og svelle opp. G-punktet kalles også urinrørssvamp, siden det er plassert rundt urinrøret. Inne i selve urinrørssvampen, eller g-punktet, ligger det flere kjertler. Disse kjertlene kan av og til utskille en spesiell væske.

 3. Sivert
  5. januar, 2010 at 14:56

  @@Christina og Tidskontroll: Jo, greit nok det, men når man stikker en finger inn når kvinnen er bare litt fuktig, så kommer man bare ett visst stykke, så klar at ved stimulering ytterst eller på klitoris, så sveller svamplegemet opp og gjør det enda våtere,- men når det sagt. Så tror jeg mange tror at jo mer jeg stimulerer innvendig / innerst jo bedre er det, men det er faktisk motsatt, begynne ute og så forsiktig innover, men det er nok derfor du tror Christina at en kvinne er følsom helt innerst, der er det like ufølsomt som ei blodåre ellers i kroppen,- men jeg tror også at det er fuktigheten som gjør at det føles godt og kan gi kan kraftige orgasmer, ikke selve punktet i seg selv.

  Grunnen til at jeg sier det,- som en mann på snart 42 år, så har jo hatt sex noen damer da, vil ikke påstå jeg er sexsolog, men jeg har mine erfaringer,- har aldri opplevd ei dame som får såkalt «g-punkts» oragsme ikke har sprutet, de to tingene har hengt sammen,- så derfor tror jeg at den fuktigheta som g-punktet gir er med på å fremkalle orgasmen og gjør den ekstra kraftig.

  Som en god kamerat av meg sa det engang ( han gynokolog og sexolog ), de kvinnene som sier dem får mer orgasme av en lang penis enn av kortere penis, må være skapt motsatt av alle andre kvinner, da kvinner ikke har nervetråder helt i bunn på skjeden, mens dere har flust med nervetråder ytterst og i skjedeveggen ytterst.

 4. Sivert
  5. januar, 2010 at 14:57

  @@: For å sammenligne med en mann,- vi har nervetråder i penishodet, men i skaftet og i forhuden er det nesten ikke nervetråder i det hele tatt,- p.g.a penishodet er svamplegeme, det er ikke resten.

 5. Sivert
  5. januar, 2010 at 15:02

  For å si det slik, men oppdager best hvor dere damer følsom, når dere ikke er våt, fordi ta på klitoris når du ikke er våt, da blir du kåt og våt, men stikker du en finger rett inn i ei tørr vagina, så roper dama på hjelp av smerte, det er også grunnen til at jeg tror at væsken dere damer skiller ut når dere blir kåt og våt, er med på å gi orgasme og styrke orgasmen

 6. 5. januar, 2010 at 16:43

  Væsken bidrar på den måten at den smører.. Man ville vel ikke fått en orgasme om det var helt tørrt (?). Er vel ikke så mange som er villig til å prøve det heller tenker jeg.. auu auu auu…
  .-= Tidskontroll´s last blog ..Byr 2010 på nye åpne erotiske dører? =-.

 7. Sivert
  5. januar, 2010 at 16:59

  @Tidskontroll: Ja, og til dere damer, holde dere unna harde gjennstander / hulegjennstander når dere har behov for å onanere 😉 godt råd

 8. 5. januar, 2010 at 17:50

  Eh, jaha? Selvfølgelig begynner man jo ytterst og jobber seg innover. Og å være våt hjelper selvfølgelig på. Når man er tørr kommer man seg heller ikke bare et lite stykke inn, det er fullt mulig å nå livmortappen (selv om man selvfølgelig kan virke mindre når man ikke er kåt).

  Ei kvinnes underliv er forøvrig heller aldri tørr, bare for å påpeke det. Det er fuktig klima der nede :p
  .-= Christina´s last blog ..Ingen G-punkt? =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *