Utroskap

Print pagePDF pageEmail page

(Klikk.no) stiller spørsmålet om man bør holde tett og fortelle til kona eller mannen at hennes eller hans partner er utro eller har vært utro – det er vanskelig spørsmål og et stort dilemma for mange som oppdagere dette at kona eller mannen til ei vennine eller kamerat har vært utro.

Jeg ville ikke sagt ett ord – ikke ymtet frapå engang om dette. Fordi jeg da ene og alene ville gjort det for å lette min samvittighet, det er feil begrunnelse,- samme ville jeg har gjort om jeg selv hadde vært utro, holdt kjeft – fordi jeg da kun vil lette min samvittighet ovenfor den dama jeg var sammen med og jeg ville garantert ødelagt forholdet,- da hun aldri mer kunne stole på meg 100% – noe man skal kunne gjøre i et forhold – og tillegg virker faktisk den klisjen som vi bruker tilstadighet,- «det man ikke vet har man heller ikke vondt av» – så i tillegg vill jeg påført min kjæreste mye vondt ved å fortelle det – og ikke minst, et forhold er bassert på mer enn sex,-mens et knull er kun bassert på sex – og er det da i tillegg barn inni bildet, da skal man ihvertfall holde kjeft, fordi det går utover barna i tillegg til sin partner – og hvis da partneren velger å gå for at man har lettet sitt hjerte og sin dårlige samvittighet,- da miste i tillegg barna den daglige kontakten med far eller mor.

Hva er da viktigst? Å leve med sin dårlige samvittighet eller påføre resten av familien store smerter og dårlige følelser ? I dette tilfellet hadde jeg valgt å leve med min dårlige samvittighet, for å ikke påføre familien og partneren min smerter og dårlige følelser. Og husk, kan aldri reverseres når du først har sagt det,- da ligger skjebnen til videre forhold i partneren sine hender og er det i tillegg barn inni bildet, så vil din partner også måtte ta hensyn til barna og fatte ei beslutning som ikke går utover dem, bare fordi mor eller far har sagt formye og som vedkommende kunne valgt å ikke si – så å legge alt dette i over på sin partner for   lette sin samvittighet , det fortjener ikke ingen partnere.

Men hva er utroskap ? Hva definerer du som utroskap ?

Svaret på dette er veldig individuelt, og det varierer mye,- fra kyss og klem til samleie og sex – men så har vi dem som lever i et forhold hvor dem praktiserer partnerbytte osv osv,- og hvor utroskap er et ikke tema.

Jeg vil sette grensen for hva kan tillate seg i et forhold ved flørt,  en klem og kyss på kinnet – men blir det snakk om klining og sex,- da har man trått over noen grenser på veien, og er dette jeg definerer som utroskap.

Stem:
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *