Hva slags mennesker er dette – Lurer

Print pagePDF pageEmail page

Ser nå at 10 amerikanske baptister ble arrestert fredag med 33 barn som dem skulle ha med seg Haiti til Den Dominikanske Republikk –  hva skulle dem med alle disse barna montro ? lurer

Jeg sier bare,- få ut alle religiøse organisasjoner fra Haiti, og det kjapt – en ting er at disse menenskene på Haiti har blitt rammet av en katastrofe som vi alle kjenner til – men vi skal vel ikke stjele barna deres også vel? Nå innrømmer jo disse baptistene at papirerene ikke var iorden på disse barna, og at dem ikke hadde lov å ta dem ut av landet.

*sitat* Kirkemedlemmene fra Idaho innrømmer at de ikke hadde de haitiske dokumentene på barna, men avviser blankt at de drev med menneskehandel. *sitatslutt*

Hvordan vet vi at dem snakker sant ? For alt vi vet så kunne disse baptistene være melemmer av pedofiliring som stjeler barn eller selger barn – ingen garantier for noe som helst.

Men nå har Haiti stoppet alle adopsjoner som ikke var påbegynnt før denne katastrofen inntraff – tror det er kan veldig lurt i disse tider.

*sitat* Haiti har stanset alle adopsjoner som ikke var i gang før jordskjelvkatastrofen, men myndighetene og FN frykter at barn er mer sårbare for menneskehandel enn noensinne. *sitatslutt*

Snakk om utnytte en svak gruppe mennesker,- nemlig barna. Det eneste barna ber om å bli behandlet med respekt, få mat, vann og de medisinene de trenger og for å bli gjennforent med sine foreldre om de lever – og så kommer det kyniske såkalte «hjelpearbeidere» å skal ta dem til et annet land. Hva slags gode religiøse er dette montro ?

Alle mennesker som har litt peiling og man trenger ikke ha iq`en til en rakettforsker for å forstå at man kan ikke bare ta barn med seg fra et land til et annet – på samme måte som når man handlet i taxfreen på Gardemoen – dette er mennesker, med både navn og identitet og tilhøringhet.

Så få ut alle de såkalte religiøse organisasjonene fra Haiti rimelig kvikt, før flere barn blir forsøkt kidnappet, solgt og gud vet hva – man kan tydeligvis ikke stole på noen der borte, da må man passe på barna, dem skal ihvertfall ikke bli skadelidende for hva voksne evt. gjør. Jeg sttygt redd det kommer til å bli mange som forsøker seg på å kidnappe barn fra Haiti, både pedofile, menneskehandlere og barnløse foreldre kan finne på mye desperasjon.

Tv2 ,

Stem:
Share

  2 comments for “Hva slags mennesker er dette – Lurer

  1. 1. februar, 2010 at 21:41

    uff… dette er så trist..
    .-= Tidskontroll´s last blog ..Tidskontrollens utfordringer! =-.

  2. 1. februar, 2010 at 22:33

    Jeg blir helt kvalm!
    .-= Lene Johannesen´s last blog ..Hollywood here I come? =-.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *