En pappa etterlyses

Print pagePDF pageEmail page

Jeg må etterlyse en pappa – jeg har 3 å velge imellom fortiden her, som kan være faren – men hvem?

Nå har seg slik at Dronningen min har begynnt å legge egg, la sitt første idag – da må det finnes 1 pappa til avkommet som er påtur – hvis ikke mine Nymfeparakitter har startet med partnerbytte og 3 kant på si her om natta….. 🙂 noe som vil overrasske meg veldig.

Uansett så vet jeg hvem moren er,- det er denne damen her under ….

Så ut ifra hvor stor huner i bakkroppen så tror jeg hun kan legge mange egg, og få mange avkom nå..ser slik ut. Så jeg holder meg borte fra kassen inntil videre,- men kan sjekke og få tatt noen bilder når det passer og hun er ute av kasse og på litt avstand fra kassen – ellers blir jeg vel bitt til blods hvis jeg kommer med fingrene nedi kassen mens hun er der…

Her på bildet er ihvertfall en av de mulige fedrene – så spørs hvem som er faren da….dem bor nå sammen alle 4, og alle går godt sammen. Så det ser ut som Dronningen har det som det som den berømte blommen i egget,- et mannfolk til vært sitt bruk 🙂 *ler* Så får tiden vise om det blir avkom ut av dette da,- får da håpe det, vært morsomt for fruen sin del ihvertfall…nå vurderer jeg å la kameraet gå hele døgnet fra ikveld av, kan sees på min LIVE side her på bloggen,- så kan folk på fuglene når dere vil,- men jeg må se hvordan dem er i humøret ikveld 🙂

Stem:
Share

  6 comments for “En pappa etterlyses

 1. 2. februar, 2010 at 16:42

  heheh! Kult!
  .-= Tidskontroll´s last blog ..Tidskontrollens utfordringer! =-.

 2. Sivert
  2. februar, 2010 at 16:59

  @Tidskontroll: Ja er jo morsomt da, bare hun ikke får 6,7 eller 8 unger da, da roper jeg på hjelp 🙂

 3. 2. februar, 2010 at 17:39

  Da får du sende et par fugler østover! 😉
  .-= Lene Johannesen´s last blog ..Hollywood here I come? =-.

 4. Sivert
  2. februar, 2010 at 18:16

  @Lene: Østover ? :S forstod ikke den der men….jeg får håpe jeg få ei jente til her ihvertfall 😉

 5. 4. februar, 2010 at 11:47

  De kan være fedre alle sammen.

 6. Sivert
  4. februar, 2010 at 11:52

  @Sexy Sadie: Men hvem skal da være jordmor ? 🙂 får skaffe meg ei jordmor også da 🙂 *ler*
  Denne damen er ikke god å ha med å gjøre fortiden,- hun er ekstremt snill og kosete til vanlig, men nå sitter nebbet løst og hun kan bite fra seg, sint på alt og alle 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *