Kyniske mennesker

Print pagePDF pageEmail page

Hvis det stemmer det som kommer frem på vgnett sin side idag, så er jaggu mange av dem som utgir seg for å ville hjelpe menneskene på Haiti temmelig kyniske, og har en annen hensikt ann hva dem sier og utgir seg som.

*sitat* Baptistene gikk rundt og banket på dører til barnefamilier i Haiti. «Ønsker dere å gi bort et barn?», skal ha vært spørsmålet som kom når døren ble åpnet. *sitatslutt*

Disse baptistene påstår de ville hjelpe foreldreløse barn, noe dem har sagt til både de lokalemyndighetene og politiet – men da synes jeg det er merkelig at dem ikke har funnet noen foreldreløse barn blant disse 33 barna.

*sitat* Vi har ikke funnet noen så langt som er foreldreløse, sier direktør Patricia Vargas til nyhetsbyrået AP. *sitatslutt*

Også barna fortalte at dem kom dørene og spurte moren om hun hadde barn å gi bort. Hva slags mennesker er dette ? lurer. Er dem mennesker som ville kidnappebarn til sin menighet, pedofile, driver å selger barn, eller driver dem med barnbortføringer påvegne av pedofile overgripere ? lurer – men en ting er sikkert, dem kan umulig hatt ærlige hensikter med å gjøre dette, da hadde dem gått fram på lovligvis og sørget for at papirene var iorden, noe dem ikke var.

Et av barna fortalte dette etter dem blitt stoppet og disse baptistene var satt i arresten.

*Sitat* Et av barna fortalte til meg at det hadde kommet noen og banket på døren og spurt etter barn, så hadde moren bestemt seg for å gi bort barnet. Barnet fortalte at «fordi vi var seks barn, og ved å gi meg bort trengte hun bare å ta seg av fem», sier Bernard Pierre. *Sitatslutt*

Så disse baptistene hadde altså ikke ærligehensikter ved å gå på dørene til folk på Haiti, tvert imot. Håper disse menneskene får sin straff som fortjent. Dem har ihvertfall gjort seg skyldige på å ha forsøkt å bortføre barn ulovlig ut av Haiti, og hva hensikten var håper jeg politiet finner ut av – dette er totalt uakseptabelt.

Oppdatering 04.02.2010: Nå har jaggu Carola også begynnt å bruke sin tro for alt hva den er verdt – selv ikke folk på Haiti slipper unna de kristne som påstår at katastrofen på Haiti er en del av verdens undergang og at dette står det om i bibelen, og at de kristne visste om dette.

*Sitat* Carola har skapt sterke reaksjoner torsdag, etter å ha fortalt Aftonbladet.se at hun som kristen visste at den enorme katastrofen på Haiti skulle skje.

– Ikke bare det her. Det har faktisk begynt for ganske lenge siden. Det er ikke rart, det vet jo alle. Vi har jo en film som heter «2012». Jeg mener, det er jo ikke noe rart med det, sa hun. *Sitatslutt*

Kan du ikke da Carola si ifra neste det skal skje noe lignende, så folk får sjansen å berge livet i det minste eller? Hadde vært kjekt vite slike ting på forhånd for de menneskene som blir rammet. Men du kan vel ikke si ifra, da det er humbug og svada – hverken mer eller mindre. Vil heller foreslå at Carola heller hjelper de menneskene der borte, istedenfor å spre svada og humbug,- og det kansje påtide å bli voksen.

Vg , Vg , Vg , VgTv2 , Tv2 , Tv2 ,

Stem:
Share

  12 comments for “Kyniske mennesker

 1. Kim
  3. februar, 2010 at 12:16

  Hoho, du vet å smøre tjukt på.
  .-= Kim´s last blog ..Ugle =-.

 2. 3. februar, 2010 at 12:53

  Trolig fanatikere (amerikanske sådan) som mener at de gjør en guds-gjerning ved å la barna vokse opp i mer siviliserte (les kristne) omgivelser. I beste fall….
  .-= Nemimorgengretten´s last blog ..Maria reddet 4-åring… =-.

 3. Sivert
  3. februar, 2010 at 13:12

  @Kim: Er det å smøre tjukt på å å kalle voksne mennesker som kun handler ut ifra eget ego og tro ? Jeg synes ikke det hele tatt,- vi har slike fanatikere her i landet også, kryr av dem.

  @Nemimorgengretten: Men jeg tviler at gud har gitt dem lov til å hente og ta barn som tilhører andre,- eller ?

 4. freedom fighter
  3. februar, 2010 at 13:13

  Enig! Her ligger det nok noen andre hensikter en å hjelpe foreldreløse barn.

 5. Sivert
  3. februar, 2010 at 13:18

  @freedom fighter: Er nok stygt redd for det ja – og når man har lest og kjenner bare litt til de religiøse miljøene i USA, så blir man ikke akkurat beroliget.

 6. Lise
  4. februar, 2010 at 17:21

  Jeg har også bange anelser for denne «aksjonen».

  Det er noe som ikke stemmer her, og de som ikke tror trafficing/barneporno ikke finner sted er rimelig blåøyde.

  Selv om kanskje missionærene er ekte, så tror jeg de kanskje i bestefall er en uanende front for sleske mennesker som så muligheten til ferskt kjøtt.

  For ville en «karikatur» av en overgrepsmann prøvd å smuggle disse selv? Nei, det finnes mange høytstående/makt mennesker som ikke vil ha skittne hender, det er det mange indisier som peker i den rettningen og igjen, gjør litt research så vil dere se dette selv (ikke konspirasjons sider).

  Måtte de og de de jobbbet for (+alle relasjoner) bli gransket opp og ned i mente!

 7. 4. februar, 2010 at 17:24

  Bibelen forutsier en eskalering av naturkatastrofer, kriger, sult og nød når vi nærmer oss dommedag. Og vi har sett en eskalering i de siste ti årene som dermed bekrefter bibelens profetier. MEN det bibelen IKKE sier noe om er når tid dommedag kommer. For der er den helt klar at vi skal ikke begi oss inn på spekulasjoner om tid, dag, dato og år. MEN den er også helt klar på at vi skal være obs på tegnene i tiden, og jordskjelvet på Haiti er ett av de tegnene.

  Det er IKKE det samme som å si at Gud sendte jordskjelvet. Det er IKKE det samme som å si at Gud straffer Haitianerne.

  For bibelens profetier er profetier om det som skal skje, ikke nødvendigvis hvem som er den utløsende kilden til at det skjer. Bibelens profetier er heller ikke profetier om hvor ting skal skje, for bibelens endetids profetier handler om det som skjer på et globalt plan når eskaleringen inntreffer.

  Så derfor kan det like gjerne være Norge som neste gang rammes av et jordskjelv. Men samme hvor det skjer, så er det enda et tegn til oss om at dommedag nærmer seg. Og da blir spørsmålet, er du klar til den dagen? For det er bare den som er tilgitt av Gud som vil oppleve den dagen som en god dag.

 8. Sivert
  4. februar, 2010 at 17:28

  @Lise: Det du nevner her, er akkurat det jeg har tenkt på, og som jeg frykter vil skje med de barna – ingen er vel mer kyniske og rå enn vi mennesker, ihvertfall er vi det temmelig ofte,- så du har tenkt samme tanken som jeg har.

 9. Sivert
  4. februar, 2010 at 17:32

  @Ørn Myhre: Det må da være mulig å kunne hjelpe mennesker i nød og som har problemer UTEN å slå dem i hodet med bibelen vel ? Skulle tro disse menneskene på Haiti har brukt for annet enn en bibel,- hadde kanskje ikke vært så dumt å gitt mat, vann og medisiner istedenfor en bibel. Ikke rart at unge mennesker rømmer fra kristnemiljøer og andre religiøse miljøer når dem driver på slik,- og dette har ingenting med neste kjærlighet å gjøre i det hele tatt.

 10. Herbert
  4. februar, 2010 at 19:42

  Ja sivert, det er mulig å hjelpe mennesker i nød.
  F.eks. gi noen kroner i den årlige tv-aksjonen, eller ta en ferie i et u-land og hjelpe til der, eller bosette seg dit et par år.

  For å sette det mye mer på spissen: hvor reiser du og jeg på ferie og hva skal til for at vi gir bort pengene i stedenfor?

 11. Sivert
  4. februar, 2010 at 19:50

  @Herbert: Når hjalp det sist å klappe bibelen i hodet på folk ? lurer – disse menneskene trenger mat, vann og medisinsk hjelp, dem har ikke behov en som kommer med sin religiøse overbevisning og skal ha dem til å tro på det samme – for det andre, jeg bor bare i Norge tider av året, resten av tiden bor jeg ikke her, men jaggu nyter jeg av godene her og lever bong, og ikke skatter jeg til Norge heller, selvom jeg hadde spart kroner på å gjøre det.

 12. Per
  5. februar, 2010 at 07:24

  For alt som står i VG er jo riktig, ikke sant? Kjøtthue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *