Hva er det neste som skjer – Israel

Print pagePDF pageEmail page

Nå er jeg spent,- vil Høyre, Frp og Krf  komme på banen og ta avstand fra drapet på Hamas lederen som ble drept ? Drapet var ifølge den britiske avisen Sunday Times godkjent av Israels statsminister Benjamin Netanyahu,- han skulle også angivelig hatt møte med dem i forkant av drapet,- dette er skandale.

Vil nå de partiene som i alle år har støttet Israel uansett hva dem har foretatt seg komme på banen og ta avstand ? Eller vil dem fortsette sin taushet om det gale Israel foretar seg ? Jeg tror det siste, ubetinget.

Det er ingenting som tilsier at Høyre, Krf og Frp vil ta avstand fra dette drapet,- selv drap på meningsmotstandere er dem taus om, men dem kommer vel på banen å tar avstand hvis det skulle skje noe med en eller annen i Israel`s regjering,- da åpner dem nebbet og tar avstand fra drap, men ellers ikke.

Jeg forventer at alle partier tar avstand fra kriminelle handlinger, begått av uansett hvem,- også drap som er godkjent av en statsminister i Israel. Når har Høyre, Krf og Frp i alle år sagt at Norge må støtte regjeringen i Israel siden den er demokratisk valgt,- er dette demokrati ? Er det demokrati at statsministeren godkjenner drap på meningsmotstandere ? ikke mine øyne,- det ligner ikke engang på demokrati,-  så får vi se om Siv Jensen, Erna Solberg og Dagfinn Høybråten har «baller» nok til å fordømme dette drapet,- noe jeg egentlig forventer av norske folkevalgte på stortinget,- hvis ikke, så er det også en stor skandale og sier mye mer, enn denne begåtte handling.

Så kanskje ikke Inger Lise Hansen var så dum likevel å foreslå å endre partiets holdning til Israel,- og med god begrunnelse også ser det ut som.

Vg ,

Stem:
Share

  3 comments for “Hva er det neste som skjer – Israel

 1. Øyvind
  21. februar, 2010 at 22:06

  Nå er det vel slik at selv Israel er sukyldige inntil det motsatte er bevist… eller gjelder ikke det når det ikke passer med ens politiske linje?

  Jeg fester ikke mye lit til engelske aviser… enten det er politikk eller fotballoverganger de spekulerer i så er formålet med alle aviser alltid å selge, ikke fremme sannheten og den engelske pressen har skrevet seg fra all kredibilitet for lenge siden, ikke bare i midtøstebrelatert materiale.

  Når bevisene kommer på bordet skal jeg gjerne fordømme deres handlinger men jeg venter til de er på bordet…

 2. Kjetil
  21. februar, 2010 at 22:37

  «Jeg forventer at alle partier tar avstand fra kriminelle handlinger, begått av uansett hvem,- også drap som er godkjent av en statsminister i Israel.»

  Er det egentlig en kriminell handling å likvidere fiendens ledere? Hamas, som er i den palistinske regjeringen, har erklært krig mot Israel og er dermed legitime mål, er de ikke?

  Hvis vi to hadde levd i 1940 og jeg hadde marsjert inn i Berlin og skutt Hitler, hadde du da tatt avstand fra det?

 3. ddd
  22. februar, 2010 at 02:12

  at folk sammenligner hitler med hamas er absurd!

  hvis noen ligner på hitler, så er det israels handlinger mot palestinerne!

  helt patetisk.

  israel har erklært krig den dagen de valgte landet fremfor fred. du skjønner de vile ha det hellige landet, men ikke folket som bode der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *