Kokainjentene – Bolivia – Norge

Print pagePDF pageEmail page

Ser nå at Kripos har innledet etterforksning mot den jenta som var tiltalt for kokainsmugling i Bolivia, og som nå har rømt til Norge.

Etter min mening skal det bare mangle at ikke Kripos tar tak i saken og etterforsker den brett og skikkelig,- vi kan ikke la folk begå kriminalitet i utlandet og rømme hjem, uten at norskpoliti reagerer og later som det ikke har skjedd noe. Håper dem klarer å få kloa i samtlige av disse kokainsmuglerne, dem har ekstremt mange liv på samvittigheta,- kanskje fått vedtatt en mafiaparagraf til bruk i slike saker, fordi det er rene mafiametoder bakmennene bruker,- og dem som smugler tjener også kroner på andres ellendighet og ødelagte liv.

Så jeg håper hun får seg en skikkelig smekk, og i tilegg i dommen bør det tas med at hun har  rømt til Norge for å undra seg straff i Bolivia, noe som er ekstremt feigt,- dem burde ihvertfall vært voksne nok å stått for det gale dem har gjort, og ikke komme med dumme bortforklaringer om at dem har blitt lurt osv osv,- noe jeg antar det er bare julnissen evt som tror på.

Det samme mener om de jentene som sitter igjen i Bolivia,- håper dem blir sittende der i 20-25 år, så lærer dem vel etterhvert forskjellen på hva som er rett og galt, hvis ikke er det ikke håp.

Tv2 , Vg , Vg , Tv2 , Tv2 ,

Stem:
Share

  12 comments for “Kokainjentene – Bolivia – Norge

 1. Soria
  22. februar, 2010 at 14:40

  Å ikke straffeforfølge Chritina Øygarden vil være dobbeltmoralsk!

  Med det tenker jeg på drapet på Martine og de påfølgende forsøkene på å straffeforføle mistenkte Farouk som er rømt hjem til Jemen. Her gikk nordmenn villig i fakkeltog i et kollektivt ønske om å se rettferdighet fylles. Mon tro om villigheten er like stor når det går andre veien?

 2. ole
  22. februar, 2010 at 14:46

  Enig!

 3. Sivert
  22. februar, 2010 at 14:49

  @Soria: Har mine tvil på det gitt, dessverre. Skal rett være rett og skal man følge internasjonale avtaler og lovverk ( nor man bør ) så skal Martine saken gå i Jemen og ikke i hverken Norge eller Storbritania,-da Jemen gjør som både Norge og Storbritania, dem utleverer ikke sine egne borgere,- det er forbudt både i Norge og i Storbritania ved lov.

 4. Ole B.
  22. februar, 2010 at 14:57

  Dette er bare skuespil iverksat av Norske mundigheter for å ikke tape ansikt internasjonalt, selve siktelsen er til å le av og gjet om hun blir dømt!
  Dobletmorral av Norge og Norske mundigheter, hun bør bli sendt tilbake til det landet forbrytelsen fant sted og dømt for det. Norge kan ikke vare det beste landet i verden når det er kjent at både politi og domstoler i Norge er Korrupte, Norge er et sosialistisk stat dette er ikke demokrati, nærmere kommunistisk regime mann kan ikke komme.

 5. jokkesaedstrom
  22. februar, 2010 at 15:04

  Tipper hun får 8.000kroner i bot.

 6. Fredrik
  22. februar, 2010 at 15:21

  Hon må bli sendt tillbake
  eller om ikke hon blir det
  då skall østeuropeare Asylsøkare og andra personer som ikke er norsk statsborgare bli send till hjemlandet før att dømmas i deras hjemland

 7. Sivert
  22. februar, 2010 at 15:26

  @Fredrik: Hun har rømt til Norge,- og det forskjell på å gjøre noe galt i sitt hjemland eller i et annet land,- og siden hun er i Norge og er norskstatsborger, så har Norge ikke lov å utlevere henne,- det er nemlig forbudt ved lov i Norge, akkurat som det er i Storbritania,- men i utgangspunktet skulle hun vært dømt i Bolivia da det er var der dem ble tatt, og når hun hadde fått dommen, så hadde hun kunnet søke om å få sone i Norge, slik som de to andre kommer til å gjøre,- men å utlevere henne, er ikke lov.

 8. JILL WHITE FANEBUST
  22. februar, 2010 at 15:46

  Rømte nok til Norge for og sone på ett 5-6 stjernes
  hotell mot hva fengselene i Bolivia er.Strafferammen i Norge er mye lavere.

  JILL

 9. Ole
  22. februar, 2010 at 17:05

  Hun får nok 21 år og må sone 7 av dem. Er jo ikke så ille det i forhold til hva hun har gjort.

 10. Sivert
  22. februar, 2010 at 17:23

  @Ole: Er du morsom eller ? Hvis hun får 21 år, så skal jeg spise mine underbukser,- hun får maks 3-4år.

 11. Alfred Aas
  23. februar, 2010 at 16:25

  Enig med Jill Fanebust for en gangs skyld. Christina Øygarden er over 20 år, hun løy for sine foreldre om hvor hun skulle reise, klart hun visste hva hun ga seg ut på, tjene penger på andres død og fordervelse.
  Hun bør få samme straff for smuglingsforsøket som de to gjenværende i Bolivia. Hvis ikke Norge har strengere strafferamme. I tillegg skal hun dømmes for å ha flyktet fra Bolivia for å unndra seg straff der nede og for passbedrageri. Rømme derfra var det mest idiotiske hun kunne gjøre for lovens arm er lang der nede og ulovlighetenes arm er ennå lengre. Hun er ikke trygg i Norge og jeg hadde ikke tort å gå ut etter mørkete frembrudd om jeg var henne. Hun fortjener 10 år i tillegg til det de andre to jentene får. Det kan muligens virke preventivt for andre jentunger som vil forsøke det samme.

 12. Humanist
  23. februar, 2010 at 17:34

  Jeg registrerer at folk er mer opptatt av de to jentene som har sittet i fengsel i bolivia og konspirert mot den jenta som rømte hjem. Jeg kjenner ikke historien godt nok. Men når Bolivianske justisvesen kan forsere saken i år tier, så mener jeg at hun gjorde det eneste rette. I tillegg fortjener hun ikke 10 år ekstra straff, da det har blitt gjort forsøk på penge utpressing fra bolivanske stats advokater siden hun fikk være uten for fengselet mot kausjon da hennes «venniner» helt sikker brukte tiden til konspirere og legge all skyld på den som rømte. gi jenta straff, dvs 5 år på bastøy og ta fra henne retten til å reise ut av Norge i de neste 15 årene, da menes skandinavia,europa dvs shengen. men la heller hennes «venninner » bli i Bolivia de neste 30 årene som takk for sist…
  foresten så gir jeg faen i kokainsnivende skolejenter med pengeproblemer. gi de hver seg en kilo kokain som de kan sniffe i seg. overlever de så er de skyldige, dør de så er de frikjent. lenge leve norsk dobbeltmoral….. dvs kjøp sonings plasser i de respektive hjemmland den kriminelle kommer fra og vise versa……

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *