Tragisk

Print pagePDF pageEmail page

Det er jo bare tragisk at slikt som dette skjer,- at både far og sønn blir funnet døde, og attpå til var faren bare 35 år og sønnen 8år, skulle ikke tro det var mulig.

Ikke rart at moren til denne lille gutten må ha krisehjelp, det samme med besteforeldrene,- større sjokk enn dette er vel vanskelig å få.

Vi får krysse fingrene for at dette er dreier om drap på sønnen og selvdrap av faren etterpå,- det vil være enda verre å takle for de etterlatte, og vil gjøre sorgprosessen enda tyngre og vanskeligere, men selvfølgelig håper man at det finnes et svar på hva som har skjedd, ikke minst for de etterlatte sin del.

Men, uansett svar eller ei,- tragisk er dette uansett hva.

Vg , Vg , Tv2 , Tv2 , Vg , Vg ,

Stem:
Share

  4 comments for “Tragisk

 1. 1. mars, 2010 at 19:14

  Det er ikke riktig at man skal overleve sine barn.. Stakkars mor!
  .-= Lene Johannesen´s last blog ..Take Away fra Mc Donalds.. =-.

 2. NN
  1. mars, 2010 at 20:18

  Trakisk, ja. Politiet får etterforske videre. Det har også skjedd grusomme ting der innbruddsbander har herjet.

 3. Sivert
  1. mars, 2010 at 20:21

  @Lene: det kan du si, stakkars mor og besteforeldre.

  @NN: Jeg håper at dette ikke er en kriminellhandling som ligger bak dødsfallene, det vil være rett og slett for jævlig, for å si det forsiktig.

 4. Line
  1. mars, 2010 at 23:15

  Bunnløst trist når sånt skjer… Håper alle som kan, nå slår ring rundt de nærmeste, for de trenger all den støtte de kan få… Det er helt ufattelig hvordan det må være å miste sine på en slik måte, akkurat som det er ufattelig hvordan noen kan bli så dønn fortvilet at de ikke finner noen annen vei (med mindre det finnes en annen forklaring som vi ikke har fått, men uttalelsene tyder vel på at det er en «familietragedie»)…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *