Drap igjen – Eller

Print pagePDF pageEmail page

Ser dem har funnet en død mann et sted i Lofoten, og politiet etterforsker dette som et mistenkelig dødsfall,- eller skal man si drap.

Jeg må si at etter å ha skrevet en tidligere bloggpost om dette og om drapene i 2010, så er vi allerede over ett drap i uka, og hvis dette også er et drap, da blir statistikken enda verre, noe også Glasskår har skrevet om.

Jeg synes dette begynner å bli temmelig skummel utvikling vi er inne i,- og hvor drap og mistenkelig dødsfall begynner å bli hverdags kost, noe jeg misliker sterkt.

Er det denne utviklingen vi ønsker for Norge i årene fremover ? Vil vi at drap skal bli mer vanlig enn at mennesker dør naturlig ?

Jeg personlig kan ikke si at jeg liker denne utviklingen, for å si det slik,- jeg misliker denne utviklingen meget sterkt.  Nå håper jeg bare at dette ikke er et drap, og at mannen har død en naturlig død, men jeg frykter det verste. Det er kanskje påtide vi begynner å undersøke hvorfor alle disse drapene skjer, og så tar grep i forhold til det,- vi kan bare ikke fortsette i denne farten med så mange drap pr. år i et så lite land som Norge, vi har jo nesten like mange drap i året som Sverige, målt i prosent,- og det er mye. Så nå må bare dette ta slutt, og folk får begynne å bruke innsiden av hodet, og  ikke det hodet dem har mellom bena, egner seg svært dårlig til å tenke med.

Vg , Tv2 ,

Stem:
Share

  4 comments for “Drap igjen – Eller

 1. Hanna
  7. mars, 2010 at 17:31

  Jeg bor 5-10 minutter unna hvor denne mannen ble funnet ;s

 2. Sivert
  7. mars, 2010 at 18:30

  @ Hanna: Forstår, kan ikke være særlig morsomt da,- spesielt når man ikke vet hvorfor vedkommende døde.

 3. Trine
  7. mars, 2010 at 20:03

  Hanna, hvor bor du da? Jeg bor 3 hus unna

 4. Sivert
  7. mars, 2010 at 20:15

  @ Trine: Dere bor vel ikke i samme hus vel ? 🙂 *ler* 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *