Ivers – Ikke syt så grusomt da

Print pagePDF pageEmail page

Hvis det er så fælt så spille på kunstgress for Stefen Iversen,- da får han finne på annet å gjøre, ingen tvinger mannen til å spille fotball.

Men skal norskfotball bli bedre og skal vi få spillere som kan hevde seg i utlandet, så må serien forlenges, og bli mer lik slik dem har det ellers i Europa,- altså forlenges i begge ender. Og når vi i tillegg bor i et land hvor sne og skiftende klima er en del dette, da må tilpasse underlaget deretter,- og som sagt. Naturgresset vokser ikke på vinteren, da må vi ha ennet gress, men…..vet ikke hvor mange som hørte på intervjuet med Sigurd Rushfeldt igår ? Men det han sa var ikke dumt.

Rushfeldt mente vi burde bygge tak over anleggende, og vil klubbene ha kusntgress eller naturgress blir det opptil hver enkelt klubb,- da man ikke kan spille fotball i 0,5 – 1 meter sne første serierunde vært år.

Jeg skal være enig,- det kan være løsningen for mange klubber og man slipper å lure på om det blir snefritt til seriestart,- men det virker som vi enda ikke har forstått i hvilket land vi bor i, og vi glemmer hvordan det er fra år til år.

Og for det tredje, skaden til Iversen. Det finnes ikke noen dokumentasjon for at det er flere skader selvom man spiller på kunstgress,- eksisterer ikke dokumentasjon for det i hele tatt,- så de spillerne som påstår det, synser og tror heller mer, enn  dem kan bevise det,- og overtråkk som Iversen har pådratt seg, får man helst på flater som er ujevne, og ikke jevne flater.

Vg , Tv2 ,

Stem:
Share

  2 comments for “Ivers – Ikke syt så grusomt da

  1. 9. mars, 2010 at 13:34

    De fleste land klarer å få til grønnematter, bar eikke Norge, og vi burde være gode på VÆR! Fotbakken kunne startet på et helt annet tidspunkt! Det blir faktisk flere belastningsskader av kunstgress. ikke minst tar kunstgress sjarmen bort fra fotballen.
    .-= GLASSKÅR´s last blog ..Karrierekvinner! =-.

  2. Sivert
    9. mars, 2010 at 13:58

    @ Glasskår: Men NFF har jo bestemt at serien skal forlenges i begge ender,- altså begynne nærmest mulig nyttår på den ene siden og slutte nærmest mulig jul på den andre siden, og så bor vi i Norge,- hvis dem kun vil ha naturgress, så bygg tak over arenaene men ikke som en lukket hall, slik at man unngår fuktig klima, er fult mulig, og det t.o.m med motordrevet tak, som man kan kjøre over når det regner og ta bort når det sol og fint vær…når andre land har klart, så bør vi som er steinrike klare det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *