Incest – Lovlig eller ikke – Sverige

Print pagePDF pageEmail page

Nå skal ikke jeg sette meg til doms over hverken svenskepolitikere eller andre,- sin mening må folk få ha, selvom deres meninger går på tvers av andres meninger.

Men nå vil altså en Sosialdemokrat i Sverige omgjøre loven slik at sex mellom voksne søsken skal bli lovlig,- altså det vi kaller for incest eller blodskam som det het før. Men er det egentlig rart at det kommer slike forslag ? Egentlig ikke,- vi bombaderes daglig igjennom media over saker som ikke er lovlige, altså kriminellehandlinger. Det er fra misbruk av barn, incest, voldtekt og drap,- det er sjelden det er en dag uten slike overskrifter, noe som selvfølgelig påvirker oss i større eller mindre grad, så før eller siden var vel ikke et slikt forslag uunngåelig, spesielt når man vet det eksisterer partier i Europa som jobber aktivt for at sex mellom voksne og barn skal bli lovlige,- tenker på partiet i Nederland som heter PNVD,- også kalt for Pedofilipartiet.

Partiet har plass i mange kommunestyrer i Nederland,- og dem vil stille ved parlamentsvalget også. Spørsmålet blir, hvor stor opplsutning får partiet ? Foruten sin kontroversielle holdning og mening om sex med barn, så minner partiet ellers på det Norske Frp, da dem beskriver seg som et liberalt parti, og hvor dem mener at folk skal få bestemme alt selv. Håper dem ikke mener at det også er ok å begå drap og voldtekt og at dem vil fjerne straffelovenb i Nederland,- da skal det bli fint å bo i Nederland,- våger ikke tenke tanken engang.

Enda mer spesielt er det at slike partier er lovlige,- og dem som fronter slike meninger og holdninger, kan ikke straffes for det heller, selvom deres meninger får folk til å nærmest brekke seg ved tanken eller enkelte får lyst til å kappe hodet av dem,- men nå er også Nederland Europas svar på, at alt skal være legalisert også da, dem begynnte med hasj, mariuana og heroin,- nå har dem også et Pedofiliparti, har forresten eksistert i noen år nå da,- men for meg virker det helt vanvittig og sykt.

At det før eller siden kommer et slikt forslag i Norge også som det har kommet i Sverige er like sikkert som presten sier Amen på prekestolen hver søndag, spørsmålet er heller når det kommer,- og så får vi håpe at vi har politikere som ikke sier ja til det, når den dagen kommer,- da er det bare å imigrere, eller ?

Grunnen til at dette forslaget kommer i Sverige at hun mente at voksne mennesker må få bestemme selv hvem de skal ha og vil ha sex med,- sålenge det er frivillig og ønsket fra begge parter. Men jeg synes det er merkelig at det kommer fra en kvinne, sjelden dem kommer med slike kontroversielle forslag og utspill,- håper det aldri blir lovlig i hverken Sverige eller i andre land for den del.

Tv2 ,

Stem:
Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *