Tippeligaen 2010

Print pagePDF pageEmail page

Jeg tror ikke tippeligaen 2010 blir helt jevn,- det er et par lag som skiller seg ut i toppen og et par lag som skille seg ut i bunnen,- at at RBK er et av lagene som skiller seg ut i toppen er vel ikke overrasskende i det hele tatt,- men jeg tror også at Stabæk kan overrasske oss iår, da det ser ut som duoen Nannskog og Gunnarrsson har funnet tonen igjen, da er dem dødelig effektive på topp for Stabæk, så jeg ser ikke bort fra en medalje til Stabæk iår.

Men i bunnen på tabellen så er det vel ikke noen overrasskelse at Kongsvinger er et av lagene, om ikke det dårligste tippeligalaget i 2010, tror dem vil å gå rett ned igjen,- og det var ingenting i kampen mot Godset igår som tydet på noe annet heller. Men så har vi Hønefoss,- for at Hønefoss skal unngår kvallik eller nedrykk må dem få på plass en skikkelig effektiv spiss, som putter i hver kamp eller i annen hver kamp, da kan Hønefoss overraske mange,- da dem er veldig godt organisert lag i forsvar og dem slipper inn lite mål,- men jeg har håper om at Hønefoss berger seg.

Men da er det verre med Haugesund, dem visste verken effektivitet i angrepet og forsvaret virket litt rustent, ikke helt patent,- og dem gjorde noen glipper i forsvaret i kampen mot Brann som snart hadde kunne gitt Brann seier på lørdag,- og det virket ikke som dem har forsterket laget noe særlig heller fra ifjor, samme med Kongsvinger,- det holder ikke å signere en topp keeper, man skal score mål også,- og det virket som dem savnet Sylling Olsen, som er gått til Aafk foran sesongen,- så både Haugesund og Kongsvinger må få på plass en effektiv spiss, skal det bli fart på sakene fra ifjor,- noe jeg betviler dem har råd til.

Det var igår to kjedelige situasjoner på banen igår,- og igjen var det Peter Kovacs på Odd som stod for den ene,- nemlig albuen oppi ansiktet på en Stabækspiller,- totalt unødvendig og slik jeg så situasjonen burde dommeren gitt Kovacs rødt kort, da det virket temmlig umotivert. Det samme med Moldes Diouf, totalt unødvendig å sparke til keeperen til RBK,- burde vært gitt kort. Dette er situasjoner som bør lukes bort, og det rimelig kjapt av dommerstanden i tippeligaen,- dette er har ingenting med fotball å gjøre og det er nye trend innen fotballen i Norge,- så jeg håper dommerne i tippeligaen tar tak i dette, og gir kosekvent rødt kort i slike situasjoner.

Nå hadde Kovacs et frynsete rykte på seg fra før av,- og det blir ikke bedre etter dette, så dommerne bør ha et halv øye på mannen resten av sesongen, for å luke bort slik adferd på banen.

Vg , Vg , Vg , Vg , Tv2 , Tv2 , Vg ,

Stem:
Share

  4 comments for “Tippeligaen 2010

 1. 15. mars, 2010 at 14:30

  Heia Rosenborg <3

 2. Sivert
  15. mars, 2010 at 14:36

  @ Glasskår: *kremt* Hørte ikke helttt ? 😉 🙂

 3. 15. mars, 2010 at 14:46

  Det rare med Kovacs situasjonen var at dommeren hadde sett det,så det er rart han ikke fikk rødt kort. Dommeren hadde snakket med kovacs og sagt at han så at det ikke var med vilje. Men det er vel mange taklinger som ikke er med vilje, men det skal allikavel straffes. slik er fotball.

  Og forresten HEIA BRANN!!!
  .-= Vegard Johan´s last blog ..Linux, Ubuntu & Jolicloud? =-.

 4. Sivert
  15. mars, 2010 at 14:50

  @ Vegard: Har dommeren sagt at han så det eller er det bare noe som Kovacs sa til pressen igår ? For hvis det stemmer at dommeren har sett det og det er riktig det Kovacs sa til pressen, så synes jeg saken blir enda mer allvorlig, og den dommeren bør ikke få dømme mer,- hverken i tippeligaen eller i andre ligaer i Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *