Venter til operasjonen er over

Print pagePDF pageEmail page

Jeg velger bevisst å vente til evt denne legen har uttalt seg om skaden til Beckham, før jeg sier at han er ferdig som fotballspiller,- fordi jeg vet at finskeleger / kirurger er kjent som verdens beste,- både når det gjelder kompetanse, nøyaktighet, ekstremt nøye i sitt arbeid og har verdens beste utdannelse,- så jeg er ikke sikker enda på at Beckham er ferdig som spiller.

For alt vi vet kan denne legen få dette til,- slik at Beckham får forlenget sin karriere med 2-3 år enda,- så vi skal ikke våre pessimister enda,- men sier legen etter operasjonen at han bør legge opp og slutte, da mener han det,-ikke minst ut ifra sin fagområde, kunnskap og ut ifra det han så under operasjonen.

Hvorfor velger Beckham Finland ? Beste legene i verden sammen med spanske leger,- finnes ikke bedre pasient behandling i verden, og hver pasient blir behandlet som en konge. Kjenner både Finland og Spania sitt helsevesen,- hadde selv valgt begge de landene foran noen andre privatleger i hele verden.

Så godeste Backham er i gode hender, og får sikkert den hjelpen dem kan tilby han,- greit nok at han betaler for operasjonen, men han får mye gratis hjelp på kjøpet, fordi dem lever av å gi pasientene god behandling og hjelp,- og viser det også med sin være måte at dem elsker sin jobb og sine pasienter.

Så ikke vær pessimister enda, vent med å gi opp karriæren til Beckham til legen har sagt sitt, da kan man konkludere, ikke før.

Vg , Vg ,

Stem:
Share

  2 comments for “Venter til operasjonen er over

 1. Kenneth
  16. mars, 2010 at 07:36

  Akkillesen var delt i to!!
  Vanlig det når den ryker 🙂

  Opplevde det samme som 29 åring på fotballbana, ble riktignok tackla bakfra.
  Som snart 35 åring spiller jeg fortsatt og merker ingenting til den fordømte hælsena.
  Men farten ble dog noe redusert fra treg til tregere.

 2. Sivert
  16. mars, 2010 at 14:14

  @ Kenneth: Kan nok forestille meg at det er smertefullt å ryke akkillesen,- ikke noe forlystelse akkurat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *