Pedofile – PNVD i Nederland

Print pagePDF pageEmail page

Det at det begås mange overgrep mot barn som i lommemannen saken, overrassker ikke meg mer,- spesielt sett i det lys at vi har politiskepartier i Europa som tillate sex mellom barn og voksne, og fjerne i straffelovene at det skal være straffbart for voksne å ha sex med barn, i første omgang med barn ned til 10 år,- og når folk enda stemmer på et slikt parti, så foreller det meg at det er ekstremt mange som begår slike overgrep mot barn.

Tenker på partiet PNVD i Nederland,- også kalt Pedofilipartiet. Og når vi i tillegg får politikere i Sverige som går inn for å tillate sex mellom voksne søsken, altså incest / blodskam,- da blir jeg enda mer overbevisst om at sex med barn, er ekstremt utbrett i hele verden,- og at enkelte forskere som har forsket på det med pedofili og utbredelse, kan ha rett når dem sier at hver fjerde mann i samfunn, har pedofile tilbøyeligheter og har tent seksuelt på barn i enkelte situasjoner,- det er ekstremt mye.

Men da er det heller ikke rart at slike partier som PNVD får stemmer, og kommer seg inni kommunestyrer i Nederland,- og får kanskje plass i parlamentet på riksplan. Så sett i lys av dette, så blir jeg snart ikke overrassket mer,- og det liker jeg ikke, misliker det meget sterkt at man skal slutte å bli overrassket over folks perversiteter på det seksuelleplan.

Hvor gal skal vi tillate at mennesker skal få være før vi burer dem inn ? Når selv vårt naboland Sverige har politikere som ikke ser det gale i at søsken har sex, og vil tillate det,- altså gjøre det lovlig. Og enda lurer vi på hvorfor ungdommen gjøre gale ting av og til,- selvfølgelig blir dem påvirket av andre mennesker i dette samfunnet,- både positivt og negativt. Tror heller vi skal kutte ut både kampanjer mot både røyking og farene med alkohol og hasj, tror vi skal fokusere på å ikke masse produsere pedofile som begår overgrep mot barn,- la meg understreke, de fleste pedofile begår ikke overgrep mot barn,- fordi å være pedofil er ikke det samme som å begå overgrep, og har ingenting med sex å gjøre,- men det er også pedofile som har begått overgrep, uten at det kan relateres til sex.

Men det sier mye om den verden vi lever i, når det dukker opp slike individer som hun politikeren i Sverige og når det dukekr opp slike politiske partier som PNVD,- da bør vi få opp øynene og se verden slik den er, før det er forsent. Når det eksisterer slike partier, så tror jeg lommemannen saken som nå går for retten i Follo blir en mild sak sett i verdens målestokk eller europeisk målestokk,- det finnes tydeligvis mange forskrudde mennesker ute i verden, både i Norge og ellers og som er så pervertert at vi andre ikke kan forstå at det er mulig,- trenger bare nevne Fritzl ifra Østerrike,- være flere slike saker nå i etterkant av Fritzl,- tror det finnes mange flere slike, og det vil ikke forundre meg at det dukker opp en slik sak i Norge også, før eller siden.

Tror vi mennesker er påtur en vei,- rett til h……hvis vi ikke stopper opp, tenker og ser oss rundt eller blir mer obs på hviken stemmeseddel vi tar når vi skal stemme.

Vg , Vg , Tv2 , Tv2 ,

Stem:
Share

  4 comments for “Pedofile – PNVD i Nederland

 1. Asbjørn
  16. mars, 2010 at 15:45

  Hvis hver 4 person i verden har pedofile tilbøyeligheter er det over dobbelt så mange pedofile som homofile mennesker. Norske politikere tør ikke røre 16 års grensen selv om seksuallov utvalget har gått inn for 15 års grense. Det er derfor mange som blir straffet, fengslet og stemplet som overgripere selv om de har sex med kjæresten sin. Jeg syns det er et større overgrep å sette folk i fengsel enn å ha sex med sin 15 år gamle kjæreste. Barnelokkere og andre sex-jegere og kjøpere av prostituerte kan man gjerne straffe for min del.

 2. Sivert
  16. mars, 2010 at 16:29

  @ Asbjørn: Du kan jo lese litt om pedofili her på linken jeg legger ut.

  http://no.wikipedia.org/wiki/Pedofili

  Det står også om omfang, og diagnose.

  Enn med politiskepartier som er positiv til sex mellom voksne og barn ? Tviler på at vi vil ha slike partier i verden.

 3. Daniel
  16. mars, 2010 at 21:58

  Hei, jeg er pedofil (har skrevet her inne før også), og er, kanskje litt overraskende for deg, like mye imot et slikt parti som deg.

  Disse skader veldig livene til pedofile mennesker som prøver å bli akseptert her i livet for den legningen vi har. Det som jeg er mest opptatt av er at folk skal se forskjellen mellom det å ha en legning, og det å ha en sykdom.

  Kort sagt betyr dette:
  Pedofili: En legning
  Overgrep: En sykdom

  På bakgrunn av min faglige innsikt om temaet, tør jeg påstå at alle de som stemmer på dette partiet lider av kognitiv forvrengning. Synes m.a.o. det er viktig å få frem at de ikke representerer flertallet av pedofile.

  På den måten er de like skadelige som medias vranglære overfor vår befolkning om pedofili. En av de groveste tilfellene når det gjelder media, er å bruke ordet pedofil i Fritzl-saken. Den saken hadde ingenting med pedofili å gjøre. Selv om han misbrukte sine barn seksuelt, så var han ikke pedofil. Det var helt andre årsaker til overgrepene enn seksuell tiltrekning. Det er en skam at media ubevisst eller bevisst har brukte dette ordet.

  Så at du refererte til saken, og synes ikke det skal nevnes i et innlegg om pedofili.

 4. piris
  17. april, 2010 at 13:38

  Det å ha sex med en 13, 14 og 15 åring kalles Hebefili, ikke pedofili. I Frankrike tillates incest mellom samtykkende voksne, men ikke med barn !
  Den endringen ble gjort av napoleon 🙂

  I sverige tillates halvsøsken ekteskap også, men all seksuell kontakt med barn under 14 år er voldtekt.
  Det vil også si dersom en 13 og 14 åring har frivillig sex kan 14 åringen bli tiltalt for voldtekt…

  Er dette fornuftig ?
  politikere lager noen tullete lover !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *