Blir det opprykk eller nedrykk eller ikke rykk

Print pagePDF pageEmail page

Ser at treneren til Fredrikstad klager på at dem har mistet et helt lag foran åretssesong i adeccoligaen, og at dem må bruke juniorer, det er ikke noe å klage over, det er slik det skal være at juniorene får sjansen å prøve seg i både treningskamper og seriekamper, det er slik det er blir gode spillere av, og hadde flere klubber gjort det i både tippeligaen og adeccoligaen, så hadde Norge fått fram mange unge lovende spillere med ei framtid i toppen av norskfotball. Så det er positivt,- og det gjorde forøvrig Alta gjennom hele sesongen ifjor, slapp ungguttene til på slutten av kampen, gjerne halve 2. omg eller hele 2. omg, nettopp for å gi  dem muligheten til å få vise hva dem er gode til og hva dem duger til, noe klubben til dra nytte av påsikt,- norge trenger fotballspillere som er i tidlig 20årene og ikke gamlinger på 35, 36 eller 37 år, det er fotballpensjonister, selvom enkelte nekter å gi seg.

Men foran åretssesong i adeccoligaen, så vil ikke jeg tippe hvem som rykker opp, rykker ned eller havner midt på tabellen, det kommer til å bli ekstremt jevnt i år, som ifjor, kanskje enda jevnere,- men det jeg kan si er at Lyn har varslet at dem må sloss for å overleve i adeccoligaen og for å unngå nedrykk, hva dem baserer det på er ikke godt å si, men kan ha vært stort spiller tap fra ifjor når dem var i tippeligaen. Og i tillegg vet at jeg at det minst 7 lag som kan rykke opp, og som har spillerstall for å spille seg til tippeligaspill i 2011,- men hvem av de lagene som trekker det de to lengste stråene er ikke godt å si, men tvilsomt at de to blir to som har spilt i tippeligaen ifjor, men muligheten for det er tilstede.

Men uansett så serieåpner FFK og Alta på Fredrisktadstadion mandag kl 16, sendt på Nrk1,- så får vi se hvem som får den beste serieåpningen i 2010 🙂

Vg ,

Stem:
Share

  1 comment for “Blir det opprykk eller nedrykk eller ikke rykk

  1. 5. april, 2010 at 08:43

    Det står da ikke noe sted i denne artikkelen at Aune klager på at han må bruke juniorer. Det står faktisk at de er fornøyde med å ha brukt opp mot 3 juniorer samtidig på banen i treningskampene.
    Fordel å lese hele artikkelen man skal skrive om…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *