Den verste er i Norge – Drap og kvinner

Print pagePDF pageEmail page

Det at kvinner begår drap, skjer ikke ofte men det skjer, og virker det nesten  på meg at de kvinnene begår verre og mer bestialske drap enn hva menn gjør,- og er først en kvinne havnet på den skråveien, så kan det virkelig gå ille, slik som denne kvinnen i Sverige som har blitt arrestert for dobbeltdrap mot to menn.

Når er ikke det akkurat en sensasjon at en kvinne begår drap eller dobbeltdrap,- men det er en kvinne idag som er rundt 60 år +- i Norge som har begått tre forskjellige drap og er dømt i tre ulike drapssaker, samtlige hadde et forhold til damen på en eller annen måte, vet hvem hun er, for å si det slik, allerede før hun ble drapsdømt.

Men det må være noe fundamentalt galt med slike mennesker som begår slike handlinger, uansett kjønn, dem kan ikke ha medfølelse for andre mennesker og være totalt ødelagt i sitt følelsesliv,- så håper bare denne kvinnen får den dommen hun fortjener og deretter den hjelpen hun tydeligvis trenger, hun må være totalt ute å kjøre mentalt, kan ikke forstå annet.

Ingen må si at denne kvinnen kan være normal, hun må være riv ruskende gal, og mentalt ødelagt,- så få henne skjermet fra samfunnet og det godt også,- så får vi håpe hun ikke begår flere drap, men som sagt man vet aldri, kan godt henne hun blir inne for alltid, og det hadde kanskje vært like greit, for alle de potensielle ofrene hennes i fremtiden.

Vg ,

Stem:
Share

  1 comment for “Den verste er i Norge – Drap og kvinner

  1. Kanten
    5. april, 2010 at 19:45

    So it is worse when a woman kills a stranger, then when a man kills his wife?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *