Bryster, kuk eller drap

Print pagePDF pageEmail page

Jeg som mann på over de 40 bgynner å bli temmelig lei de idiotiske og dumme artiklene som både kvinner og menn blir bombadert med på ulike nettsider, nemlig de artiklene som har som målsetting å få folk til å få lavselvtillig, og som gjerne har overskriften – hvordan får brystene større eller hvordan få kuken større og lengre, ser også Glasskaar har skrevet om hvorfor menn liker bryster tidligere.

Det er liksom ikke  måte på hvor stort alt skal være, jo større jo bedre, og inntrykket man sitter igjen med etter  å lest en slik artikkel at penis helst bør være over 50 cm eller at brystene helst må være så store at den kjære samboere som ligger i senga ved siden av, blir slått i svime hver gang kona eller kjæresten rører på seg eller snur seg i senga,- altså størrelse jur.

Etter min mening, hadde det vært meningen at vi menn skulle hatt kuk på 50 cm eller 30 cm, så hadde vi fra naturensside blitt født med det også. Og hadde det vært meningen at jentene skulle ha størrelse på brystene som ei ku har, det vi kaller jur,- så hadde også jentene vært født med det og fått den størrelsen alle sammen, men nei. Vi er ikke født med det og ikke får vi det heller.

Jeg var engang i fortiden samboer med ei jente i Oslo, men ingen av oss er derfra, men uansett. Hun hadde det vil kaller størrelse jur på brystene, og hennes størrelse eksisterer ikke, selv ikke i 2010, derfor måtte hun være kreativ, og lagde dem selv, og fikk dem som hun ville,- så gutter, ikke sikle nå, tror dere det var morsomt for meg som skulle på jobb hver morgen kl 06 og våkne x-antall ganger på natta og få meg en over kjeften fra naturens melkekartonger ? Og ligge på gulvet på x-antall klesbutikker for å hjelpe henne med å finne rett størrelse på bh`n ? Tror jeg har norges rekord i å lete etter rett bg`størrelse til dama, finnes ikke en butikk på hele Østlandet som jeg ikke har vært inni og krøpet på gulvet hos, da hyllene og bh`ene var plassert nært gulvet. Morsomt var det ikke, og ikke morsomt var et å lure på hvorfor dama klappa til meg om natta og jeg lurte på hva galt jeg hadde gjort 🙂

Så damer / jenter, kutt ut det med å få brystene større, la dem være som dem er,- hverken mer eller mindre, uansett hva – brystene er  både gode å ta på og smake på, men ikke for store doser som jeg fikk, da begynner man å frykte for helsa om natta, eller at man skal våkne med en diger kul i  panna 🙂

Også dette med penis størrelse er blitt på moten, får følelsen at vi menn skal «drepe» dama / kjæresten/ kona med kuken, og ikke elske og ha god sex med dama. Sånn i tilfelle media ikke  har fått det med seg i disse penis størrelsestider, så skal vi ha god sex og elske og ikke kjøre kuken gjennom dama på tvers og ta livet av dem, vi skal ha damene lengre enn et knull vel ?

Og skulle det være gutter / menn som tenker på å gjøre kuken 15 cm lengre eller noe sånt, tenk på han som går på horestrøket i Oslo uten å få seg noe, fordi kuken er for stor så  ingen horer vil knulle han. Er det sånn dere vil ende opp ? eller at dama ikke vil knulle deg fordi du har for stor kuk ? tenkt tanken ?

Så nå får vi håpe at media tar hintet, og slutter med disse tullete artiklene, som egentlig er mer ødeleggende for mennesker selvtilit og tro på seg selv, enn dem gir oss mennesker noe som helst,- og dem burde tenke på  alle de menneskene som sliter med dårlig selvtillit istedenfor å bryte selvtilliten enda lengre ned på disse menneskene.

Klikk , Klikk ,

Stem:
Share

  1 comment for “Bryster, kuk eller drap

  1. 14. august, 2010 at 08:57

    Var ikke fine bilder må man si^^,
    men klager ikke på at innlegget var bra :-*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *