Gratulerer Leif Birger

Print pagePDF pageEmail page

Gratulerer Leif Birger med seieren i Farmen,- dette kunne du tilgangs også.

Må si det er raust gjort av deg å gi bort bilen til din stedatter Silje,- ikke alle som ville gjort det, heller tvert imot. Må si du har gjort Finnmark til et skikkelig Farmen-fylke, hvis man kan bruke et slikt uttrykk, men det begynner å bli noen som har vunnet Farmen og som er fra Finnmark, er vel den tredje nå vel.

Men det jeg ikke forstår med mennesker som har sittet å sett på Farmen uke etter uke,- det er dem som driver med hets på internett. Hva er det som feiler folk ? Har dem ikke annet liv enn en tv hjemme ? Eller det manko på kunnskap om realityserier ? Tror det er en kombinasjon av de tre momentene, kan virke slik. Realityserier er det samme som et spill,- og den spiller best og gjør ting rett, vinner som regel,- og  jo mer action personene lager i en slik serie, jo mer underholdende blir det, og det er hva produksjonsselskapene spiller på og viser, selvom dem har klipt bort 90 % av alt som skjer underveis i innspillingen av serien, som i dette tilfellet Farmen,- er jo bare en brøkdel folk får se.

Så det er kanskje påtide folk lærer seg hva dette handler om og hva dette er,- og ikke leve seg så inni dette at man glemmer både sunnfornuft og inntelligens, og leve seg så inni det at man tror man er deltager selv. Og hvis noen tror at deltagerne på Farmen bryr seg om hva resten av Norge måtte mene om dem og de andre, så tar dere skammelig feil,- driter en langmasj i det, fordi dem forstår hva dette handler om.

Men nå har enkelte mennesker en stor tendens til å leve seg så inni enkelte serier på tv at det har endt med skilsmisse, og ektefellen har måttet kaste vedkoemmende ut av huset for ikke blir idiot selv,- det  burde folk ha i bakhodet, spesielt gjelder dette realityserier og såpeserier,- det hadde vi ekstremt mange eksempler på når Dynastiet og Falcon Crest gikk på tv, mens idag er det reality som gjelder. Da får slike utslag av ulike grupper på Facebook og på andre nettsteder, da folk ikke skiller virkelighet fra spill/realityserier, men jaggu er det stor forskjell ja.

Så Leif Briger, Gratulerer med seieren, velfortjent også, og så gratulerer jeg Silje med ny bil 🙂

Vg , Vg , Tv2 , Tv2 , Tv2 , Tv2 , Tv2 ,

Stem:
Share

  2 comments for “Gratulerer Leif Birger

  1. hmmmmmmmmmm
    10. mai, 2010 at 04:09

    Jeg er mest praktisk anlagt..hun fikk en bil som gave og må fortelle det på neste års selvangivelse (håper den har verdi under gave-arve-avgiftsgrensen)..mens han..fikk først bilen.. og hytte… som premie..skattepliktige saker, tenker jeg..*grøss*

  2. Sivert
    10. mai, 2010 at 11:34

    @ hmmmmmm: Er visst ikke skattepliktig sålenge det er en premie vunnet i konkurranse,- men samme det, betyr null for meg,- men som sagt, hvis han hadde en fordel på Farmen, så må det være at han er født på 50-tallet, og mora født enda tidligere, som sikkert ga han mye lærdom om livet i begynnelsen på 1900-tallet, men slike ting er det noe man ikke styrer selv ihvertfall. Men jeg antar at Leif Birger fikk plusset på formuen litt ekstra med denne premien 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *