Politisk ukorrekt

Print pagePDF pageEmail page

Nå er det sikkert mange som rister på hodet over Sv`s Audun Lysbakken sitt forslag på Vgnett,- om å gripe fortere inn i familier med konflikter samlivsbrudd og stramme innpå samværsretten til foreldre som er voldsdømt, for å forhindre at barn blir mishandlet og drept, fordi vi mennesker vil ikke at et familievernkontor eller staten skal bry seg med vårt forhold og brudd og med våre barn, vi vil bestemme uansett om vi slår mannen og kona vår halvt ihjel 2 gang i uka eller når hun har vært ute med venniner, og kanskje er mannen sjalu på barnet som får mye oppmerksomhet, og derfor begår vold mot kona og barn,- kan være mange årsaker, men bestemme vil vi uansett.

Kanskje det er påtide vi begynner å tar innover oss at selvom man har født barnet og oppdratt barnet,- så er barnet like fult et eget individ og har krav på sitt eget liv, og at det finnes mennesker som kan oppdra barnet like godt og enda bedre enn de biologiske foreldrene, da oppdragelse av barn og hvordan vi er mot barn har ingenting med biologi å gjøre.

Jeg vil at de foreldrene som stiller seg selv kritiske spørsmål og er kritisk til hvordan dem oppdrar sine barn og er mot barna, er de beste foreldrene, da ingen mennesker er perfekte og alle både sier og gjør feile ting,- men det gjelder å se det og ta konsekvensen av det.

Dette forslaget fra Audun Lysbakken er et av de såkalte politisk ukorrekte forslagene, og er et forslag som politikerne ikke skal komme med, kall det gjerne å banne i kirka,- men vi trenger slike polittikere som våger å ta opp og komme med kontroversielle forslag for nettopp å forhindre drap og vold mot barn, og noen må ta tak i dette og foreslå et eller annet for at det skal skje noe positivt på dette området, kanskje påtide ?

Eller vi vil fremdeles ha politikere som går etter de populære sakene og bare nikker med flertallet i Norge forå bli enda mer populær selv og blir gjennvalgt på den bakgrunnen ?

Vg , Vg , Vg ,

Stem:
Share

  1 comment for “Politisk ukorrekt

 1. Atle
  10. mai, 2010 at 21:38

  Jeg har siden kampanjen startet i VG, om disse tragiske dødsfallene hatt følelsen av at det har vært en kampanje for å underbygge nettopp slike tanker Lysbakken har.

  Barn av skilte foreldre er i faresonen.
  Det er om lag halvparten av alle fødte barn det.

  Slike uttalelser skremmer meg.
  »
  Vi må spørre oss selv om vi i barnepolitikken legger for mye vekt på biologi, og om barns samvær med biologiske foreldre kan gå utover barns beste, sier Lysbakken til VG Nett.
  »

  Er det ikke ett forsøk på å få mer av ansvaret for barna over på staten?

  Jeg har lest gjennom de fleste av sakene dagbladet har presentert.
  I de fleste saker er hendelsene helt uforståelig for omkretsen.

  Hvor mye makt må vi gi staten, hvor mange rettigheter må vi gi fra oss for at staten skal kunne forebygge dette?.

  Det er ellers en del helt opplagte forslag jeg støtter fullt ut.
  Legers rapporteringsplikt ved selv den minste mistanke om vold er ett av dem.

  Men våkne opp folkens. Sosialistene har nok inngripen i norske familiers private liv og deres oppdragelse av egne barn.

  Jeg mener i de tilfeller der omverdenen kunne ha oppdaget noe, så var det gode nok lover. Problemet var ett apparat som ikke grep inn.

  Vi har med andre ord nok lover i dette landet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *