Pengene bestemmer – ikke annet

Print pagePDF pageEmail page

Denne saken her sier meg mer om nordmenn med fet lommebok enn alt annet,- ingen har klart å få en sak så mye i media som faren til Martine Vik Magnussen, etter en sak som har rammet en av minst hundre familier i Norge, også en familie som ikke bor sålangt unna meg. Sønnen ble drept i Spania på ferie sammen med to kamerater, gjerningsmannen er Svensk og bor i Sverige, men Sverige nekter utlevering, akkurat som Jemen gjør i denne saken, ikke fordi dem er vrange eller for  å være vanskelig, men lovverkert forbyr dem å utlevere mannen til Spania evt. Norge, men så var det med penger da.

Selvfølgelig spiller det inn, familien til denne gutten her oppe på 17 år, er har ikke ryggraden og ræva full av penger og ikke er dem særlig inntressert i å «selge ansiktet» sitt  i media heller for sakens del, dem har trossalt noe som heter moral og respekt for seg selv og andre, og dem går ikke gjennom ild og vann for å få sin vilje igjennom for en vær pris, men har man penger, og har kontakter, så kan man nå langt, men alt stopper en dag, og man må en dag se seg selv i speilet, og tenke over hvor langt man vil gå for å få sin vilje igjennom, over lik ? Selge privatlivet til media for noen usle tusenlapper ? osv osv…..jeg lurer.

Ingen må komme å fortelle meg at denne saken med Martine Vik Magnussen hadde vært i media sålenge om det ikke var for at faren har kroner og er villig til å «selge» privatlivet til media med bl.a intimintervjuer om følelser og gud vet hva,- og så er det sikkert noen også i Norge som sammenligner dette med prostitusjon, bare det at man selger sine følelser men ikke sex.

Hvor lenge skal det gå for denne gruppen forstår at dem sloss mot en overmakt som uante ressurser og kroner ? Og for folk har vært litt rundt i verden, dem vet at kroner er makt til det meste, også for å få folk til å holde kjeft. Når skal dem forstå at internasjonale avtaler forbyr utlevering mellom Jemen og Storbritania ?

Selv i lille Norge er forbudt med lov at den Norske stat kan utlevere sine egne borgere til et annet land utenom Skandinavia, men det har dem veil ikke forstått enda,- men enda mer utrolig er det at UD enda gir dem falske forhåpninger om løsning på saken, rett og slett tragisk.

Men som sagt, mye man kan kjøpe seg til selv i lille Norge, bare lommeboka er stor nok.

Vg ,

Stem:
Share

  9 comments for “Pengene bestemmer – ikke annet

 1. Hege
  18. mai, 2010 at 20:37

  Dette er en dypt tragisk sak som ikke har noe med å selge seg til media å gjøre, det handler om rettferdighet for Martine.

  Å sammenligne å selge «sine følelser» med prostitusjon er tatt helt ut av sammenheng, du er tydeligvis en person som ikke har empati og sympati for de etterlatte.

  Dersom en av dine nærmeste hadde blitt drept under slike tragiske omstendigheter ville ikke du også kjempet med nebb og klør for at drapsmannen ikke skulle gå fri og reise rundt i verden. Det ville i alle fall jeg!

 2. 18. mai, 2010 at 21:07

  Penger kan kjøpe alt ja, men jeg velger heller å fokusere på at rikmannssønnen, drapsmannen og voldtektsforbryteren Farouk Abdulhak er rik nok til å «kjøpe seg fri» fra strafferettslig forfølgelse… Enhver far ville vel ha gjort alt i sin makt for å få fokus på denne stygge saken?

  VG ville ikke engang legge ut en lenke til saken jeg postet i dag om Faruk Abdulhak og andre utenlandske drapsmenn…
  http://skaperen.wordpress.com/2010/05/18/vi-har-ingen-landsmenn-a-miste/

 3. NN
  18. mai, 2010 at 21:48

  Om pengene styrer, så finnes det sterkere virkemidler; våpen. Martine ble drept, så da bør det i denne situasjon bruke ALLE virkemidler. uteriksminister Støre synes jeg er en slesk feiging. Fysjom.

 4. Maiken
  18. mai, 2010 at 22:59

  Alle virkemidler bør bli brukt? Likevel,realiteten er at egne statsborgere ikke blir returnert til andre land om de har begått straffbare handlinger..For å se rettferdigheten i dette bør Norge få kastet ut knarkdama til Bolivia før vi presser Jemen til utlevering..
  Et annet spørsmål: Burde ikke Martine tenkt seg om minst 10 ganger før hun ble med en motbydelig muslimsk mann hjem etter fest..

 5. Morten
  19. mai, 2010 at 08:19

  Maiken, om du møter en jævlig kjekk fyr og gjør det logisk uforklarlige og blir med han hjem skal du fortsatt ikke måtte være fryktelig redd for at han skal voldta og drepe deg!! Det handler om trygghet, og selv om det sikreste er å bo hjemme, barikkadere vinduer og dører, kun spise havregrøt og ta ladegrep om hagla, så må du innse at Farouk sannsynligvis ikke sa “Jeg er en psykopatisk faen” da han var på byen.

  Ingen jenter skal måtte tenke “vil denne fyren drepe meg?” hvis de møter noen.

  Stig Magnus Lunde hilser. Ring han på 41650522

 6. rolf
  19. mai, 2010 at 08:21

  Alle norske jenter har vel hørt om at muslimske menn går man ikke med hjem, spesielt ikke når de har drukket.Det er utallige eksempler på at de voldtar hvite damer.Hvorfor gik Martine hjem med en sånn type? Hun var en rigtig flott jente som kunne få nesten den fyr hun ville.Så velger hun en araber?????Jeg synes hun har handlet ganske uaktsomt.

 7. Sivert
  19. mai, 2010 at 11:40

  @ rolf: For å si det slik, man blir ikke med noen hjem etter en tur på byen uansett hvem han er og hvor han kommer fra,- vil man bli bedre kjent med en person, så kan man gjøre det når man er edru og ikke har drukket en dråpe alkohol.

 8. griser!!
  19. mai, 2010 at 21:39

  her snakker vi om norske jenter som selger seg for en øl på byen. helt normalt for norskegriser

 9. stephanie
  22. mars, 2011 at 17:16

  Vis respekt for Martine! Du provoserer meg, gå å grav deg selv ned i en hule i Alta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *