Bare kjeltringer eller

Print pagePDF pageEmail page

Jeg synes det er berrettiget å stille seg spørsmålet om det bare er kjeltringer og folk som har som hobby å bryte lover og regler som er medlemmer av Frp og som er tillitsvalgte i Frp ?

Det hjelper fint lite at lederen i Akershus Frp går ut og tar avstand fra jukset med cv`n som Liv Løberg som var administrasjonssjef for Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell har gjort, når det knapt nok går minutter til neste nyhet om nestleder i Frp og tidligere ordfører i Tønsberg Per Arne Olsen som hadde kjøpt seg en leiliget som var beregnet for unge i etableringsfasen, som han tydeligvis ikke har brukt selv engang, men kjøpt for å tjene penger på den. Synes jeg vil huske at tidligere Frp leder Carl I. Hagen utropte Frp til partiet for lov og orden ? Eller var det  lovbrudd og uorden ?

Her snakker man fint fra både stortingets talerstol og på landsmøtene som at innvandrere må se til å lære seg norsk og lære seg å følge norgeslover og regler, og lære seg norsk kultur, og så går man i neste øyeblikk hen  å bryter lovene mer enn den gjennomsnittlige innvandrer og «vanlige» nordmann, og slikt mener tydeligvis Frp skal inngi tillit til at Siv Jensen skal bli statsminster og Frp komme i regjering, hvor dum tror dem egentlig at folk er ? Lurer egentlig på hvor mange som sitter på Stortinget som har forfalsket sin CV ? Det burde være noe for Vg å grave i og snuse litt i, dem finner sikkert flere halv kriminelle og kjeltringer.

Her bruker ungdommen ( de fleste både etnisk norske og innvandrere ) mange år på slite seg til en utdannelse og tar hundretusener opp i studielån, og må følge lover og regler fastsatt av våre politikere, og de første til å bryte lover og regler og gjør seg til kjeltring for en CV, er politikerne. Og de samme ungdommene sliter med millioner i lån p.g.a høye priser på leilighetene, og når politikerne endelig bygger leilighet for denne gruppen, så det første ordføreren gjør er å kjøpe seg en av leilighetene for å spekulere i å tjene penger på den, snakk om å gjøre seg til kjeltring for småpenger og gjøre seg til latter ovenfor lovlydige borgere,- mannen må jo være steike dum og tett i bakhodet, hvis han ikke er det, så er han gjennomsyret kriminell.

Som jeg skrev ovenfor så gjorde Hagen Frp til partiet for lov og orden, og det var ikke måte på hvor strenge straffer han ville ha,- og når man idag ser på hva slags tillitsvalgte dem har i partiet, så kan man lure på om ikke Hagen heller gjorde partiet til et skalkeskjul for kriminelle istedenfor,- kanskje påtide man får resket ut de kriminelle politikerne våre fra Stortinget som sitter å vedtar strafferammer for andre så man kan lure på om det neste skritt blir å henrette folk istedenfor, man da burde man vel kanskje sørge for å holde sin egen sti og CV ren, før man rette pekefingeren til andre i samfunnet.

Jeg hadde forventet at Siv Jensen hadde kommet med en uttalelse i de disse to sakene, og gjerne understreket at Frp tar avstang fra juks og for å lure til seg billige leiligheter for å tjene penger på dem,- men sålangt har hun glimret med sitt fravær, noe hun også sikkert vil fortsette med. Er vel kanskje redd for å kaste stein i glasshus ?

Vg , Vg , Vg , Vg , Vg ,  Tv2 , Tv2 , Tv2 , Vg , Vg , Vg , Vg , Vg , Vg , Tv2 ,

Share

  29 comments for “Bare kjeltringer eller

 1. Geir
  25. juni, 2010 at 09:01

  Synes uansett det er merkelig at hver gang en Frp’er har kommet i negativt lys så blir det snakk om eksklusjon. Ingen andre partier har sånne regler om at det er forbudt å stille partiet i et dårlig lys i mediene.

  Liv Løberg er pr. idag politisk død, selv om hun sitter i fylkestinget frem til valget så har hun mistet alle muligheter til å ha betydelig politisk innflytelse fordi hennes gjerninger gjør at ingen vil bry seg om hva hun mener. Noen verv utover det hun er valgt til som folkevalgt vil hun heller ikke få.

  Det forstår vel egentlig alle, og derfor skjønner jeg heller ikke hvorfor hun på død og liv skal ekskluderes fra et parti som jeg regner med at hun fortsatt er politisk enig med.

 2. Kalle
  25. juni, 2010 at 09:08

  Bare FRP ???? Husker du ikke rotet i AUF, samt at selveste statsministeren prøvde å stikke av etter å ha bulket bilen til en annen person ?

  http://www.dagbladet.no/nyheter/2001/12/08/299904.html

  Sosialister er noen rare dyr.

 3. Sivert
  25. juni, 2010 at 09:08

  @ Geir: Ikke si at du ikke forstår hvorfor Frp blir gått mer nøye etter i sømmene enn de ? Hvis du ikke forstår det, så burde du forstå hva frp sier,- går man høyt på banen og er stor i kjeften for at andre mennesker skal følge lov og orden, da er det som regel noe ugler i mosen hos en selv, og er det noe Frp har gjort de siste 20 år så er det nettopp å gjøre seg til lov og orden parti, og som skal sørge for strenge straffer for dem som begår lovbrudd, da får dem sørge for at dem straffer sine egne like hardt og følger de samme lovene og reglene selv, og ikke gjøre seg til jesus ovenfor resten av befolkningen.

 4. Dellamorte Dellamore
  25. juni, 2010 at 09:12

  Geir: Fint hvis du nevner noen like graverende eksempler i andre politiske partier som IKKE førte til eksklusjon! Dette er uansett noe FRP som parti bestemmer selv. For min egen del så kan hun godt forbli i FRP… 🙂

  Dette er uansett ikke en politisk sak, men en alvorlig overtramp som Liv Løberg neppe har begått alene. Det vil også overraske meg dersom hun har utført forfalskningene vederlagsfritt…

 5. Sivert
  25. juni, 2010 at 09:19

  @ Della : Men det folk ikke tenker på at det er visse mekanismer i samfunnet som slår inn i tilfeller som f.eks når Frp roper opp om lov og orden osv, for å sammenligne. Hadde en mann som hadde sonet en dom, stått frem i avisa og fortalt hvor godt rehabilitert han har blitt og hvor lovlydig han har blitt, da blir media skeptisk med engang, samme med politiet, men hadde samme mann holdt kjeft og ikke sagt noe, så hadde han glidd i mengden av folk i Norge, men istedenfor blir han neda mer godt etter i kortene.

 6. Sivert
  25. juni, 2010 at 09:22

  @ Della: For å si det slik, Frp legger jo hodet på huggstabben for å få det kappa av media og andre, istedenfor å holde kjeft om straffer og kriminalpolitikk….klart media er skeptisk til et parti som er såååå opptatt av stafferammer og skal passe på at invandrerne følger lover regler…blir en bommerang effekt, kommer alltid i retur.

 7. Jan Mayen
  25. juni, 2010 at 10:23

  Lurer på hvor mange andre som har pyntet på CV-en sin og som nå sitter i toppjobber? Vet om et par til som med noen pennestrøk og litt bruk av kopieringsmaskin har fiffet opp litt på karakterer og arbeidserfaring.

 8. krister
  25. juni, 2010 at 10:24

  Nå er det jo bare å se på «månelandingen» og på den nye saken hvor regjeringen har holdt hemmelig anbefalingen fra jernbaneverket(?), lit usikker på firmanavnet, om å ikke utbetale utbytte. Ville vel kalle disse to endel mye mer alvorlige overtramp ovenfor det norske folk. At hun som privatperson, ikke FRP politiker, jukser, gjør jo at hun setter seg selv i et dårlig lys, og mister jobben selvfølgelig. Men det har vel lite med den jobben hun er folkevalgt til. Dere på venstresiden burde vel kanskje se hva deres egen regjerning, før dere går hardt ut å kaller alle i FRP kjeltringer? Syns nå vel de klare overtrampene som regjernigen har gjort, i sine folkevalgte stillinger, er værre en det hun har gjort. Siden handlingen hennes er privat, og ikke i kraft av en folkevalgt stilling. Men regner vel egentlig ikke med det venstresiden er selvkritisk her.. 😉

 9. Ivar r
  25. juni, 2010 at 11:14

  Det er utrolig hvor naive enkete arbeidgivere og hodejegerfima er (hun be faktisk rekruttert av et slikt fima!). Jeg har sett den ene «attesten» gjengitt i VG fra NHH som er klippet og limt. Faktisk er noe som er satt inn tydelig skjevt!!
  Mange blogger peker på at man ikke skal «henge ut» hennes mann som er sikkerhetssjef på Stortiget. Men det er betimelig å peke på ham. Jeg ble sikkerhetsklarert i Forsvaret for noen år siden. Da ble hele min familie også sjekket. Hadde min kone eller søster vær svindler ville jeg ikke fått sikkerhtsklareringen. Jeg går ut fra at Stortingets sikkerhetssjef har høyeste sikkerhetsklarering (inntil videre). Og i dag er vel svindleren sykemeldt formoder jeg slik det er vanlig når sjefer «faller». Vi betaler…………

 10. grim
  25. juni, 2010 at 12:01

  nok et bevis på at politikere er like korupte som alle andre , man vil jo sitt eget beste det ligger dypt forankret i vår natur.. si det med hånden på hjertet at at dere ikke vil ha bolig bil mat etc billigst mulig . det er masse eksempler på dette over hele norge , hvor lokal politikere er medeiere i tomte prosjekter vegutbygging etc.

 11. aksel
  25. juni, 2010 at 12:19

  Du må forstå at «lov og orden» på freppersk betyr «lov og orden for alle andre enn meg», Det er desverre slik at Frps dyrking av individet og dobbeltmoral virker tiltalende for personer med svak karakter og tilbøyelighet til selvtekt og lovbrudd.

  Frp har jo historie for å fremme skattesvindel, trafikklovbrudd osv. Dette gjenspeiles selvfølgelig i partiets politikere.

 12. Magne Hansen
  25. juni, 2010 at 12:34

  En annen stor nyhet denne uken er jo Røde-Hermansen oppe i Store Norske.

  Var det 150 millioner Jebsenrederiet/+ en annen tjenesteleverandør har fått betalt i forhold til markedspriser.

  Om Hermansen her har fått kick-back vet vi jo ikke.

  Det vi vet er at enkelte politiske partier er paniske mot all form for anbud. Anbudsordning som ville fjernet slik dritt som dette.

 13. taco123
  25. juni, 2010 at 13:40

  Det er fantastisk å se hvordan sosialistene kaster seg over en sak som sultne gribber når noen fra FrP er involvert i en eller annen stygg sak. Fy faen så falske mennesker. Er glad jeg ikke er en av dem. Hver gang (joda, det har vært endel, og vet du ikke om dem så følger du ikke mye med) hvor en eller annen fra den røde siden er innblandet i snusk og fanteri, da hører vi ingenting.

 14. aksel
  25. juni, 2010 at 14:33

  «sutne gribber»?? Du skal være rimelig fantasifull for å mene det er en rimelig sammenligning når vi har Frp-politikere som spiser seg fete på likene av fattig ungdom… Lykke til med selvinnsikten..

 15. Robert Østgård
  25. juni, 2010 at 14:37

  FrP’ere (ca 1/4 av befolkningen) er helt VANLIGE FOLK!
  SV’ere (ca 1/20del) er helt uvanlige folk som sammen med KrF har en ihuga trang til å passe på oss andre!
  Men Obs! denne svindelsaken er jo IKKE POLITISK!
  Og kun en (1) person har beriket seg (litt).
  Var det ikke også denne uka razzia hos kommunetopper i Bergen? og tidligere Bærum +++
  Det er så stille om dette i media at en skulle tro at ingen FrP’ere er/var involvert? som i Terra-kommunene som har skuslet bort millioner av skattekroner! Men det var vel stort sett Ap-folk ..

 16. Lille My
  25. juni, 2010 at 15:25

  Hun burde jobbe i pølsebod frem til pensjonsalder

 17. Sivert
  25. juni, 2010 at 18:07

  @ Robert: Vanlig folk ? Hvem har funnet på det uttrykket der, jo Frp, med Siv Jensen. Men hvem fanden er vanlig ? Hva er et uvanlig menneske da?
  det er faktisk det dummeste jeg hører når noen bruker det uttrykket, ingenting som heter vanlig folk. Vi er da 4,8 millioner forskjellige mennesker og ingen er lik, hva er da vanlig ? Vi er faktisk uvanlig hele gjengen. Og det at dem fant opp det uttrykket vitner om dårlig folkeskikk og ordforråd og i tillegg null respekt for velgerne, signalet dem sender ut ved det uttrykket, er at dem tar alle nordmenn til inntekt for sin mening og vedtak. Og siden Siv Jensen bruker det så mye som hun gjør, da forutsetter jeg at hun har spurt samtlige i dette landet om hva dem synes om deres vedtak og meninger, men siden hun ikke har spurt hver enkelt om vedkommedes mening, da har hun heller ikke dekning for det hun sier når hun bruker det uttrykket,- et utttykk som egentlig forutsetter at alle vi 4,8 millionene i Norge har samme mening, noe jeg betviler meget sterkt. Men det er som sagt, ingenting som heter «vanlig folk»….

 18. Sivert
  25. juni, 2010 at 18:22

  @ Robert: Hun bruker også et uttrykk som «folk flest», hvem fanden er «folk flest» ? lurer. Er vi 4,8 milloner sauer i Norge som mener det samme eller har samme behov til ei hver tid ? Hvor er da respekten for at vært menneske er unik og vi alle er forskjellige ? Selvom jeg har fått navnet etter min far, så er vi likevel ulike mennesker og har egne meninger,- dette er faktisk noe jeg forutsetter at alle har….

 19. Sett nokk
  25. juni, 2010 at 18:53

  Denne nyheten kommer ikke overraskende på meg! Jeg venter bare på å få høre om nye avsløringer hvis noen gidder å grave mer. Hvem har ikke hørt om leger og sykepleierne som uten kontroll ansettes i norsk helsevesen.

  I dagens samfunn kan du få kjøpt alt av alle. Noe oppå bordet og noe under. Litt flåsete uttalt kanskje? Men like fullt en relitet. Dessverre tenker noen mens alt for mange syns det er ok. Butikk i butikken? Kan jo være greit å undersøke fra tid til annen.

 20. steinar
  25. juni, 2010 at 19:37

  Det er artig og lese at soialistene krever at hun skal eksluderes fra FRP fordi hun jukset med CV.
  Forst og fremst. 2 fullstendige forskjellig omrader. Hvi man gjoer noe straffbart frater du ikke folks rettigheter med og vaere medlem av et politisk parti, eller vil du ha det slik at mulige straffedoemte ikke skal ha stemmerett.
  2. Naar man tenker paa den samroere den DNA hadde med norsk overvaakningpoliti, men dette maktmisbruket er historie, og naa legger disse feige sosialistene, som spiste sauekjoett og drakk engelsk oel under annern verdenskrig, sitt skyts mot FRP.
  Herlig!

 21. tt
  25. juni, 2010 at 20:32

  Dette har ingenting med FRP som parti å gjøre. Dette handler om Liv Løbergs arbeidssted, og hun var ikke ansatt i FRP.

  Ingen sjekker CV eller skolepapirer til de som melder seg inn i et politisk parti.

 22. Per
  25. juni, 2010 at 20:47

  Er alle i Arbeiderpartiet tyver og bedragere?
  Jens Stoltenberg bulket en annens bil, og stakk av (etter å ha lagt en p-bilett uten påskrift på ruten til nilen han bulket), søstera hans ,-NInni;- gjorde innbrudd i en bil og stjal setereoanlegg og annet i denne, hun bkle dømt for dette, broren Jens ga henne godt betalt jobb for å jobbe med rusmisbrukere, hun er selv heroinist….

 23. Sivert
  25. juni, 2010 at 21:10

  @tt: Javel….men hvorfor legger Frp ut CV`n til sine tillitsvalgte på nettet som nærmest som ei skryte liste….Siv Jensen er heller ikke utdannet økonom, men har tatt noen kurs i økonomi som er noe annet, men likevel kaller hun seg økononom…like mye som jeg er økonom….Når det oppstår 2 saker samtidig, hvor den ene kan kalles korrupsjon og den andre for svindel, begge deler er like kriminellt som alt annet, da har dem et holdningsproblem innad…noe jeg forøvrig har visst om i flere år, da dem har straffedømte som tillitspersoner som både har sonet 12 og 15 år i spjellet…

 24. 25. juni, 2010 at 22:33

  Det som gjør dette ekstra galt er ikke det at hun er fra FRP. Men hvilken jobb hun har. Frp eller Sv det er like gærnt.

 25. 25. juni, 2010 at 22:39

  Det er totalt feil og henge ut FRP på grunn av Løbergsaken.Hele RødGrønne har sine «Svin på skogen»AP har gått på trynet flere ganger,Aslaug Haga saken,Manuella saken,nå Riis Johansen saken osv osv.Høyre hadde Gull pensjonsaken med Anders Tallerås,som snøt seg til ekstra millionbeløp.Ett hvert politisk parti for feie for egen dør før de feier for FRP sin dør.FRP er og blir folkets parti i alle brennbare saker,som øvrige politiske partier er for feige til og ta opp.HEIA FRP FOLKETS PARTI MED SIV.PÅ FØRSTE PLASS

 26. 26. juni, 2010 at 00:02

  Har du tatt en titt på alle bommertene ssom er gjort i Stoltenberg regjeringen? Blir for dumt.. Du må skille mellom personsak og politikk!

 27. erik
  26. juni, 2010 at 00:16

  Men det er jo et faktum at FrP-topper nettopp topper lista over de fleste former for krimanalitet blant politikere. Det er vel ikke tilfeldig? Ledere for FrPU som må rømme til australia for ikke å bli drept etter pyramide-juks, «kronprinser» som smugler og selger øl til mindreårige i puben sin, folk som krysser grenser i Afrika med både våpen, diamanter og narkotika i lomma, debattanter som slår ned politiske motstandere i skoledebatter, andre kronprinser som drikker småjenter fulle, får de med på rommer og hiver dem døddrukne på gangen etter bruk… og lista er mye, mye lengre.

 28. Sivert
  26. juni, 2010 at 13:04

  @ Tove Mellingen: Dere må se ting i litt større sammenheng, og ikke bare på en enkelt sak,…..for å si det slik, Frp er det partiet i Norge som har igjennom tidene har gått ut kriminalitet og dem har sågar en egen praksis i partiet, der dem som får tillitsverv, må skrive under på at dem ikke har vært i befatning med kriminalitet osv osv, ingen andre partier har en slik underskrifts plikt….hva rissikere man med ei slik ordning ? Jo, man rissikere at tidligere straffedømte og kriminelle som vil i skjul og ikke vil bli sett etter i kortene, KAN faktisk i stor utrstrekning misbruke ei slik ordning med ei underskrift til å få seg jobber, tillitsverv osv osv osv for å fremstå som noen annen enn man virkelig er,- noe som har vist seg ved flere anledninger å stemme også, da dem har vært flere titalls-saker hvor folk som har skrevet under på dette gjennom å få tillitsverv i partiet, men så kommer dem frem etterpå at dem ha vært både straffedømt en og flere ganger, da tiltrekker denne underskriften seg kriminelle som fortsatt vil være kriminelle og som ikke vil være ærlige borgere,- hvis ikke Frp ser det, og skjønner det, da har dem et enda større problem enn dem sjøl er klarover. Det blir som fluer som tiltrekkes av fluepapir,- og det vil ikke forundre meg i det hele tatt at CV`n til flere stortingspolitikere er forfalsket, da ikke bare Frp, men samtlige partier,- må si at ut ifra hvor lang tid enkelte studier tar og i forhold til alderen på enkelte av stortingsrepresentantene, så fremstår deres utdannelse som meget merkelig, for å si det pent. Man blir ikke diplomøkonom på 3år, og samtidig har en fulltidsjobb i samme perioden,- mulig jeg kan være naiv i enkelte sammenhenger og jeg fikk bare 5 i matte på VGS, men det får være grenser for hvor dum politikerne tror vi som ikke sitter på tinget er….

 29. trond
  7. desember, 2011 at 08:22

  Her er det vel også betimelig å påpeke at Per Arne Olsen ble etterforsket og frifunnet på alle punkter. Tønsberg blad måtte unnskylde anklagene og heksejakten..

  http://www.nettavisen.no/nyheter/article3059004.ece

  «..kjøpt disse direkte av utbygger lenge etter at leilighetene i første byggetrinn ble lagt ut for salg i det åpne marked.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *