Kan Britney ikke sjekke menn – Eller

Print pagePDF pageEmail page

Nå er godeste Britney Spears i media igjen, denne gang er hun anmeldt for å ha sextrakasert sin tidligere livvakt, ved at hun har kledd seg naken for han flere ganger,- nå vil jeg ikke akkurat påstå at dette overrassker meg noe særlig.

Britney Spears har jo ved flere anledninger «blottet» seg mer eller mindre frivllig på offentlige steder, og latt journalister får meget pinkante bilder av hennes underliv uten truse,- så da blotter vel dama seg på privaten også.

For meg som nesten kunne vært faren ( p.g.a alderen ) til Britney, så blir slik oppførsel og framgangsmåte å virke temmelig desperat etter to ting,- sex og oppmerksomhet, og en oppmerksomhet hvor hun trenger å få høre ofte hvor tiltrekkende og fin hun er, noe som igjen  forteller meg at dama har like mye selvtillit og tro på seg selv som nivået er på høns,- altså på minussiden deluxe. Kanskje burde hun prøve psykolog neste gang for å få bedre selvtillit ? Akkurat som damer / jenter prater om å ville ha større bryster eller menn prater om å få seg større penis,- det har også med selvtillit å gjøre og med selvbilde å gjøre, for i praksis betyr det null. Jeg har forresten enda tilgode å møte en dame som først måler størrelsen på penisen på mannen før hun tar han i hus eller en mann som måler bryststørrelsen på kvinnen før han tar henne i hus. Hva slags forbilde er Britney for ungdommen ? Jeg kan ikke se at hun er forbilde i det hele tatt, kanskje musikalsk,- men ikke på måten hun oppfører seg og ter seg på.

For å si det sånn, dama er sikkert både høflig og grei på sin måte, og det mange som liker henne også,- for all del. Men ingen må fortelle meg at dette er måten å sjekke opp en mann på eller en kvinne for den del, ved å kle seg naken eller blotte seg. Har enda tilgode å bli kåt på en dame som virker desperat eller kler seg naken før jeg har fått så mye som en klem eller et kyss,- spenningen blir borte, også kåtskapen forsvinner like fort som den evt kom, når man opptrer på den måten eller går fram på den måten.

Når det sagt,- så er ikke amerikanske damer særlig vant med å sjekke opp menn, der skal menn sjekke opp dama,- og nå prøver Britney seg på det motsatte i et ulltrakonservativt samfunn, da må det gå skeis. Hadde hun gjort dette i Norge eller i Danmark, tviler på at en mann hadde reagert engang, smilt og rista på skuldrene,- og deretter glemt dama,- mens i USA blir dette en sjokkartet opplevelse for mann eller gutt. Lite gjennomtenkt gjort av Britney.

For å illustrere litt,- hadde en kvinne ( uansett alder ) gjort dette mot meg,- tror jaggu jeg hadde fått meg en latter, eller så hadde jeg sagt, kan du sjekke menn på en bedre måte enn det der,- og så hadde jeg forklart kvinnen hvorfor det ikke virker, slik at hun ikke ville følt seg totalt latterliggjort med sine gale framgangsmåte. Hva hadde en kvinne / jente gjort om en mann hadde gjort dette ? Ville tvert anmeldt han for både sextrakasering og blotting, og inni spjellet med han,- mens vi menn tar det ikke allvorlig engang, vi ville kanskje flirt det bort eller spurt dama om hun var helt i orden,- men ikke anmeldt saken som denne livvakten har gjort,- men det er i USA, der hvor pengene teller og hvor man kan saksøke folk for alt mulig, og for mange ting som virker helt vanvittig på oss her.

Så selvom vi menn i Norge ikke ville anmeldt Britney for dette, så ser dem annerledes på dette i USA,- han ser en måte å få seg noen ekstra kroner på, pluss at menn i USA overhode ikke er vant med at kvinner prøver seg på dem, men motsatt,- da går det skeis for begge parter og saken blir anmeldt tvert.

Vg , Tv2 , Tv2 , Vg , Tv2 ,

Share

  4 comments for “Kan Britney ikke sjekke menn – Eller

 1. Marius
  9. september, 2010 at 18:36

  Hun kunne kledd seg naken foran meg så ofte hun bare ville

 2. Sivert
  9. september, 2010 at 20:54

  @ Marius: Men som jeg skriver, vi oppfatter en kvinne som gjør slikt annerledes her i Norge, enn det som er tilfelle i USA,- både USA og Storbritania er jo ulltrakonservativt, og en kvinne som tar inisiativet der, blir jo sett på som hore / ludder / billig osv osv….det burde frk Spears ha tenkt på,- selvom vi også vi ville reagert annerledes enn menn i USA, så er det menn som oppfatter dette som sextrakasering, og føler seg støtt av det,- og vi mennesker er forskjellige og tenker og reagerer forskjellig, uten at det er galt i seg selv.

 3. Yalla
  10. september, 2010 at 00:25

  «»Jeg har forresten enda tilgode å møte en dame som først måler størrelsen på penisen på mannen før hun tar han i hus.»»

  Tull og tøys, du møtte antageligvis flere hvis du har vært ute av døra idag. Det er egentlig veldig enkelt, har du ikke stor pikk og feit lommebok så forsvinner de raskt. Jeg har sett damer frivillig være sammen med noen av verdens største drittsekker, typen som er utro og slår dama si til frokost. Men jaggu kryper de ikke tilbake igjen og igjen for å få mer for de må ha den store pikken og alle de pengene drittsekken tilfeldigvis har. Verdens snilleste mann kan prøve men vil ikke kommer noen vei uten den store pikken og den feite lommeboka, dette er ubestridelige fakta, det er ingen vits å prøve å si noe annet. Det må være godt å være dame, noe så lettvint da, trenger de noe kan de bare plukke ut den de vil bruke og legge seg på ryggen en stund. Også blir mannfolka helt idioter og går rett på limpinnen, også hopper damene videre til neste offer to uker senere. Det er bare å se seg litt rundt så er det umulig å overse. Det er trist men det er bare sånn det er, det har ingen betydning hva en mann liker eller hvordan han eller hva han vil, det er pikk og lommebok, thats it, det er ikke noe annet som betyr noe for de.

 4. jonas
  12. september, 2010 at 17:22

  Hvor kan jeg søke?
  Ikke det at hun er verdens deiligste eller noe, men uansett bra nok til at jeg er villig til både sex og sexshow mens jeg får betalt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *