2 comments for “Data alibi & Ip

 1. Jan Fredrik L.
  15. desember, 2011 at 13:16

  Det er ikke så vanskelig å finne ut dette her, lite informert du igrunnen!!
  Undersøk litt mer du, så kan du finn ut litt mer. Men du har vel farlig mye egna erfaringer å snakk utifra du?

 2. Sivert
  15. desember, 2011 at 16:06

  @Jan Fredrik: Skal man kunne si at en ip-adresse idag er bevis, da må den også være et alibi i gitte tilfeller,- men når man idag kan skjule til ip helt om man vil, evt bruke et trådløst nettverk som har dårlig sikring, da er man også anonym siden man da bruker ip-adressen til et nettverk som ikke er sitt eget,- nå har ikke jeg sagt at jeg er ekspert ( noe som folk i 40-50 årene bruker ovenfor ungodmmen ) men når politiet og retten bruker ip-adressen som bevis i retten UTEN å gå bakom ip-adressen, da er det feil, totalt også, og når minimum 250 personer kan bruke mitt trådløse nettverk med samme ip-adresse, da må ingen komme å fortelle meg at ip-adressen er et bevis, noe som også er blitt underkjent som bevis i både Frankrike og Tyskland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *