Moralen som dreper mennesket

Print pagePDF pageEmail page

Copyright: Altamagazin.com

 

I går ble det kjent at statssekretær Roger Ingebrigtsen hadde i 2004 innledet et seksuelt forhold til ei jente på 17 år, og han selv var den gang 37år, og han trekte seg øyeblikkelig som statssekretær og fra nominasjonen i Troms AP. Jeg bestemte meg for å følge pressekonferansen med partisekretær Raymond Johansen i AP i går kveld. Jeg satt skremt tilbake etter en heller meget skremmende framføring av Raymond Johansen.

Raymond Johansen omtalte dette forholdet som totalt uakseptabelt og som en meget stygg sak, jeg ble der og da helt overbevisst om at Roger Ingebrigtsen hadde enten voldtatt jenta eller så hadde han innledet et forhold til henne mens hun enda var under 16år, altså mindreårig, noe jeg også sa høyt til andre i huset at han må ha voldtatt henne. Jeg skjemmes over at jeg sa dette, men jeg gjorde ut i fra hvordan Raymond Johansen uttalte seg på pressekonferansen.

Når det kom mer i mediene ut over kvelden i går, i bl.a Nordlys, Vg, Dagbladet og Tv2, så forstod jeg med en gang, dette er direkte skittentspill foran nominasjonsmøte i Troms AP, kun for å bli kvitt mannen. Hva er da enkleste måte? Jo, henge han ut i riksmediene som gammel gris og så brette ut hele sexlivet til mannen på en meget stygg og meget umoralsk måte, som jeg faktisk skjemmes enda mer over, enn at Roger Ingebrigtsen har hatt et forhold og sex med ei jente på 17år som var med på dette frivillig, og som i tillegg 8år senere ikke har lagt forholdet bak seg, ergo er hun enda glad i mannen.

Jeg sitter nå og lurer på, hva er det som er så umoralskt ved dette seksuelle forholdet ?? To mennesker hvor begge er over 16år, glad i hverandre og er seksuelt tiltrukket av hverandre, er dette partisekretær Raymond Johansen kaller en stygg sak ? Er det dette tv2 journalist Stein Kåre Kristiansen kaller for å misbruke velgernes tillit ? Såvidt meg bekjent nå etter å fått lest litt mer om saken, så var det to mennesker som hadde følelser for hverandre, er det dette som våre rikspolitikere kaller for dårlig dømmekraft ? Skal man tolke mediefolks reaksjoner og noen  politikere sine reaksjoner så kan man ikke som politiker bli glad i noen og ikke seksuelt tiltrukket av noen, da opptrer man umoralskt og har dømmekraft, og er jenta i tillegg mye yngre så er man både gammel gris, horebukk og rundbrenner, er nesten så samfunnet tar denne mannen å halshugger han på Stortorget i Oslo foran hele Norge og direkte sendt på Nrk og Tv2.

Hvilket mannfolk våger å bli glad i, forelsket og bli seksuelt tiltrukket av ei yngre jente i 2012 når man moralskt fordømt og hengt ut i riksmediene og på internett ? Enda verre blir denne moralismen når dem som angriper denne mannen selv har pult rundt verre enn 100 kaniner og som sikkert mener selv at han er god far og klarer å følge opp 11 unger som vedkommende har pult til verden, da har journalistene skutt seg selv i både foten og hodet, fordi det er ingen far som klarer å følge opp 11 barn, så fremt man ikke kun er hjemme og vier alle døgnets timer til sine barn og ikke jobber, så da blir kritikken fra den kanten totalt moralskt forkastelig og direkte latterlig.

Siden sex og seksualitet er totalt tabu innen politikken i Norge i 2012, så kanskje vi burde sende alle som blir valgt inn i kommunestyrene, fylkestingene og på stortinget først innom et sykehus for kastrering, slik at erotiske / seksuelle lyster totalt blir drept en gang for alle og vi får ingen førsteside  oppslag om sidesprang og om seksuelle forhold til en kvinne / mann som er mye yngre, dermed har vi skapt de perfekte og feilfrie politikerne i Norge, er dette vi vil ? Nei takk, foretrekker politikere som er som resten av befolkningen, og som har sine feil og mangler som alle oss andre, og som i tillegg står for det dem gjør og ikke feier ting under teppet slik som Roger Ingebrigtsen gjorde i går, både direkte til mediene og på facebook, og mer støtte og applaus er det vel ingen politikere som har fått etter han gjorde dette, fortjent også.

 

Foto: Vg.no

 

Det vel ingen som er så naiv og godtroende at dem tror at dette ikke var en drittpakke ? Selvfølgelig er det en drittpakke, noe annet blir bare fortvilte forsøk på å fornekte og vil ikke se, og vil ikke høre oppførsel. Når sentrale AP folk i Tromsø står fram i både avisa Nordlys og til Nrk og bekrefter at dem har visst om Roger Ingebrigtsen sitt forhold til denne jenta, og i tillegg sier at det er folk som bare har ventet på sjansen å få brukt dette, da er det stor grad av sannhet i dette fordi dette er mennesker som ikke har noe å vinne på å lyge, mens de som har noe å vinne på å lyge dem nekter for å ha visst noe, ergo er det dem som lyg i dette tilfellet. Selv ordføreren i Tromsø som er fra høyre kaller dette for «Tidenes største drittpakke», da burde både AP sentralt og mediene få opp øyene. Enda styggere blir saken når fylkesråden i Troms står fram i Nordlys og sier » hun blir tatt godt vare på», er jenta offer for noe kriminelt eller ? Er hun utsatt for seksuelle overgrep fra Roger Ingebrigtsen ? Etter det jeg vet og forstår, så er det kun offer for seksuelle overgrep og ofre for annen type kriminalitet som trenger å bli tatt vare på og som trenger omsorg, ikke jenter og gutter som inngår forhold til en eldre person av motsatt kjønn frivillig og som i tillegg hadde følelser for den eldre parten i forholdet. Eller prøver fylkesråden fra Troms å «gjøre» jenta til offer ? Ingen må fortelle meg at ikke ei jente på 17år ( nå 25år ) vet hva hun gjør, skulle nesten tro slik som fylkesråden uttaler seg at jenta var blitt tvunget til å bli glad i og til å bli kåt på Roger Ingebrigtsen, noe som jeg skulle tro var en umulighet i praksis.

Etter denne skandalen fra politiske bedrevitere og mediene, så er det tydelig at seksualmoralen i Norge er kommet til landet for å ødelegge mennesker og for å gjøre mennesker til offer som ikke er det, og  ikke for å få fram kjærligheten mellom to og for å dyrke noe så fint som sex / elskov mellom to mennesker og ikke for å dyrke det at to mennesker er glad i hverandre og tiltrukket av hverandre, tror nesten vi bør stoppe opp litt og tenke etter hva dette kan gjøre med framtidens generasjon bestående av både jenter og gutter, fordi dette vil være drepende for deres følelser på dette området, da er det virkelig for sent å angre og skru tiden tilbake, så her må de politiske partiene og mediene ta sitt ansvar og ikke fremstå som flokk med moralister som slår folk i hjel med bibelen eller andre moralske «lover» i partiene og i pressenes etiske retningslinjer, dette er totalt moralsk forkastelig.

 

 

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *