Ikke spøk å bli kåt

Print pagePDF pageEmail page

Copyright: Altamagazin.com

 

Må si at Elin Ørjasæter beskrev sexsaken mot Roger Ingebrigtsen godt på sin blogg i går, nemlig som en drittpakke, det er hva den er, av flere grunner. Registrerer at jenta i dag går ut i Nordlys og kaller saken for et overgrep, og siden hun var over den seksuelle lavalder, så må enten Roger Ingebrigtsen ha voldtatt henne eller så følte hun at han presset seg til sex, men en følelse er ikke det samme som en straffbar handling skal ha skjedd. Siden hun kaller dette for et overgrep, hvorfor gikk hun ikke til politiet ?? Vi har politiet for at dem skal håndtere overgrep og etterforske straffbare handlinger. Hvorfor innledet hun da et 2 år langt seksuelt forhold til Ingebrigtsen hvis hun følte dette var et overgrep ?

Det kom også frem i går at jenta ringte til Tonje Brenna som er samboer med Henriksen som var motkandidat til Roger Inbrigtsen om første plassen på Troms Ap`s liste foran stortingsvalget neste år, og Brenna gikk videre til Schjøtt-Pedersen, som igjen gikk til partisekretær Raymond Johansen, som tok praten med Roger Ingebrigtsen. Dette lukter det maktspill av lang vei. Hvis ikke denne jenta, Brenna og Henriksen ikke forstår at det stilles spørsmål ved bakgrunnen for at denne saken som er 8 år gammel nå plutselig ble kjent i media og lekket ut, da har dem meget dårlig dømmekraft. Hvis dem heller ikke forstår at det stilles spørsmål ved motivet for at det kom fram to dager foran nominasjonsmøtet, da har dem enda dårligere dømmekraft og sosialeantenner, også dette at Martin Henriksen sier at han ikke kjente til saken før den kom i media, virker rett og slett meget lite troverdig, både Henriksen og Brenna visste om saken før den kom i media, og det var et meget godt tidspunkt å lekke saken, fordi da visste dem at Roger Ingebrigtsen måtte gå på dagen som statssekretær og måtte trekke seg fra nominasjonen, og da fikk Martin Henriksen fri bane til 1. plassen på lista. Hvor dum tror dem at folk er ? 2+2 er vel fremdels 4 vel ? Håper ikke det har blitt 5 over natta, da må det være noe riv ruskende galt et sted.

Registrer også at leder i Troms AP har gått ut og gitt folk i Troms AP munnkurv til media, for ikke skape sladder og spekulasjoner i media og på nettet, hvor naiv er denne lederen egentlig ? Vet han ikke hvordan media fungerer i 2012 ? Når både jenta, Raymond Johansen og fylkesrådslederen i Troms kaller denne saken for en alvorlig sak og for overgrep UTEN at dem tar inisiativ til å anmelde saken, jenta står fram anonymt og i tillegg ikke vil si at, noe som er åpenbart, da har man allerede skapt spekulasjoner og til å spre sladder, altså i dette tilfellet bidrar man til å spre en drittpakke, enten får jenta eller noen i partiet fortelle hele sannheten, eller så skulle dem holdt kjeft, og aldri nevnt denne saken i det hele tatt. Det er heller ikke en sak for en nominasjonskomite i et parti, fordi det er ikke deres oppgave å grave i folks sexliv 8,10 og 15 år tilbake i tid, dem skal kun nominere folk til lista i forkant av et valg, ikke drive med etterforskningsarbeid. Jenta som i dag er 25 år, burde også vite at man kan ikke fremsette slike anklagelser mot en person i gjennom media og partiapparatet, og samtidig være anonym, da blir anklagelsene enda mindre troverdig og fremstår enda mer som en drittpakke mot Roger Ingebrigtsen, så enten skulle jenta stått fram med fult navn og fortalt hele historien slik den er, eller så skulle hun holdt helt kjeft om sitt tidligere 2årige lange forhold til Ingebrigtsen, så enkelt er det, men dog så vanskelig for folk å forstå tydeligvis.

 

Foto: Tv2.no

 

Jenta og ledelsen i Troms AP kan si hva dem vil, men jo mer dem prater om saken i media, jo mer fremstår den som den drittpakken som den er, fordi dem hele tiden prater rundt sannheten og unngår å fortelle hele sannheten, da blir saken heller ikke troverdig, hvorfor ikke være ærlig og si som sant er, » det var måten vi måtte gjøre det på for å bli kvitt Roger, sorry». Da hadde i det minste jenta, Brenna og Henriksen vært ærlige og folk visste hvor dem hadde dem, men nå vet folk at dem ikke har vært ærlige og ikke vet folk hvor dem har dem, ergo henger stortingsplassen i en tynn tråd både for denne tidligere fylkesvaraordføreren og for Henriksen, og dem har falt for eget grep.

 

Share

  1 comment for “Ikke spøk å bli kåt

  1. tøffendask
    8. august, 2013 at 02:39

    la merke til at du skrev: hvorfor anmeldte ikke jenta overgrep hvis det var overgrep. Her ser du kanskje hvorfor:

    http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Bor-man-anmelde-voldtekt–7273399.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *