Laila og Frank ikke lyg mer

Print pagePDF pageEmail page
Foto: Altaposten.no

Foto: Altaposten.no

 

Lurer på hva som har skjedd med både Ap og Høyre i Finnmark, men noe har skjedd. For det første har Ap i Finnmark vært totalt fraværende i denne valgkampen, og har hardnakket nektet å kommentere kameraderiet i forhold til helsetjenestene i Vest Finnmark og nekter konsekvent å utrede lokalisering og det samfunnsøkonomiske når Helse Nord skal invistere milliarder i både nytt sykehus og andre tjenester. Ap har også konsekvent skyldt på Altaposten for at dem tar opp en betent sak om ordfører Alf E. Jakobsen i Hammerfest, og dem kalte det for personangrep og det som verre var, noe jeg har skrevet om tidligere her på bloggen. Taushet er gull for Ap i Finnmark.

Denne invisteringen som Helse Nord skal foreta i Vest Finnmark har skapt det totale kaos og det ene valgkamp løftet etter det andre, alt for at Høyre skal få inn to mandater, både Frank Bakke Jensen og Laila Davidsen. Men Høyre måtte snuble i sykehussaken dem også, og det rett på trynet med nesen først i asfalten.

Først går Laila Davidsen og Frank Bakke Jensen ut i Altaposten den 12.08.2013, da lover dem sykehus til Alta, ikke måte på og koste hva det koste vil, men hvor lenge var Adam i Paradis ? Det tok nøyaktig 4 dager så går Høyres helsepolitisketalsmann  Bent Høie ut i Altaposten den 16.08.2013, avviser totalt at det skal utredes nytt sykehus i Alta, så da tapte Finnmark Høyre den saken. Men Laila og  Frank Bakke Jensen gir seg ikke så lett må vite. Den 18.08.2013 går dem begge ut i Altaposten på nytt, men da skylder dem på Altaposten for å feilinformere. Lurer på hva Altaposten har feilinformert om ? Såvidt meg bekjent så  har Altaposten kun sitert hva som er sagt og hvem som har sagt hva, det burde et parti som Høyre tåle vel ?

Men, for å sette den siste spikeren i sykehuskista til Høyre så går Alta Høyre sin leder Ivar Pettersen ut i dagens Altaposten og sier rett ut at Høyre jobber ikke for utredning av sykehus til Alta. Dette må da være rett Laila og Frank Bakke Jensen ? Kan ikke tro at lederen for lokalpartiet til Høyre i Alta går ut og feilinformerer eller lyg Alta`s befolkning rett opp i ansiktet, noe jeg ikke har grunn til å tro heller.

Det jeg synes er det verste med måten Høyre i Finnmark har håndtert denne saken på er at dem bevisst har gått ut  lovet sykehus til Alta forå lokke til seg velgere for å få Laila Frank Bakke Jensen inn på tinget, uten at dem i hele tatt har tenkt å holde dette ovenfor sine velgere i hele tatt, og lure til seg stemmer som dem  ovehode ikke forjenter.

Siden nå både Ap og Høyre i Finnmark ikke er til å stole på sykehussaken og i tillegg viser at dem vingler frem og tilbake mer enn kasse med høns, så er dette bevis nok for velgerne i Finnmark at for å få bedre helsetjenester i Finnmark så kan man ikke stemme på hverken Ap eller Høyre, dem vet rett og slett ikke hva dem vil og ikke vil at dem at Finnmarks befolkning skal få bedre helsetjenester, men vil heller bruker pengene på å transportere pasientene som postpakker. Skandaløst fra landets to største partier.

Hvis du som innbygger i Finnmark vil ha bedre helstjenester  i fylket eller du ønsker nytt sykehus i Alta, da kan  jeg ikke anbfale deg å stemme hverken på Ap, Høyre, Sp eller Krf til høsten, da må du stemme på de partiene som har signalisert og sagt rett ut at de vil ha bedre helsetjenester i Finnmark og for sykehus til Alta, og det er Sykehuslista, Piratpartiet og Venstre. Husk på dette på valgdagen, viktig sak for Finnmark i mange tiår fremover, og det er viktig at du stemmer i det hele tatt.

 

Share

  1 comment for “Laila og Frank ikke lyg mer

  1. Nils Petter Mikkelsen
    27. august, 2013 at 13:37

    Å kreve at en politiker ikke skal lyge mer, er som å kreve at tigeren skal slutte å spise kjøtt. Godt valg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *