Hallén trekk deg NÅ!

Print pagePDF pageEmail page
Foto:Nrk.no

Foto:Nrk.no

 

Tiden er nå over moden for at fotballpresident Yngve Hallén trekker seg med umiddelbar virkning, ingen problem at en visepresident fungerer som president til neste fotballting som er til neste år, og at man da velger en ny president. Det har rett og slett vært for mye bråk på Ullevål etter han Hallén inn tok kontoret som president i 2010, og norsk fotball har ikke råd til mere bråk, begeret er overfylt og det renner over.

Allerede når Hallén ble valgt første gang så tok det bare noen måneder før folk i styret pakket sammen og gikk, og etter det har det kun vært bråk. Kanskje burde Yngve Hallén ta hintet å forstå at han duger ikke som leder/president for NFF?? Allerede før valget i 2012 så hadde to visepresienter rømt kontorene og flere styremedlemmer, nå  står NFF foran et nytt fotballting i mars hvor det skal velges president, måtte gud fory at valgkomitén innstilte på gjennvalg av Yngve Hallén.

 

Tilskuertallene har nå i en årrekke godt jevn og trutt nedover på tippeliga arenaene, på tide å få snudd trenden før klubbene spiller for tomme tribuner og null i billettinntekter. Så fikk Drillo sparken, men det måtte jo være Yngve Hallén som ikke forstår at Drillo fikk sparken, selv om hele Norge ser og forstår at det var det skjedde, da evner ikke Hallén å se verden slik den er, men bare slik at han tror den er. Ikke nok med at Drillo fikk sparken, men han fikk ikke sparken av styret i NFF, men  det var presidenten selv som tok inisiativet på egenhånd, ergo har herr Hallén tatt seg friheter som han som president ikke har, bare dette er grunnlag for å sparke Hallén somo president på dagen. NFF kan rett og slett ikke ha en president som tar seg friheter han/hun ikke har.

 

Foto:Tv2.no

Foto:Tv2.no

Når Hallén ikke forstår at det norskefolk sitter å ser på dette direkte på tv, da gjør folk seg opp sin mening, og folket er ikke dum, selv om supporterne kan opptre dumt av og til, så er ikke dem dum heller. Alle forstår at årsaken til at 2 visepresidenter trakk seg, flere styremedlemmer har trukket seg de siste 2 årene  og grunnen til at Drillo fikk sparken er ene og alene Yngve Hallén som står bak og er årsaken til at andre har trukket seg. NFF bør ta grep fortere enn svint, ikke minst å få herr Hallén ut døra før han er alene i hele NFF, da er det forsent å gjøre noe.

Under kampen til VIF i går så stod Klanen å hengte opp et banner som viser Hallén som mafiaboss, dette fikk representanten fra NFF til å reagere der og da. Javel. Reager i vei. Men det er faktisk et uttrykk for stor frustrasjon i hele fotballnorge over Yngve Hallén, hvis NFF tror at det kun enkelte på Ullevål som har reagert på Hallén, da tar NFF så feil man kan ta. Supporterne er tempraturmåleren i norskfotball når ting går bra og når det går dårlig, nå har det gått dårlig i flere år under Hallén, da bør NFF gjøre noe. Frustrasjonen er så stor ute blant supporterne at NFF bør regne med flere slike bannere på andre arenaer også, folk er lei av at det sitter en nessekonge på toppen som behandler både sine medarbeidere dårlig og som skaper overskrifter i media, fotballnorge vil ha en nessekonge på toppen som gjør det han er satt til, hverken mer eller mindre, og som viser sine medarbeidere i NFF respekt og som lytter til grasrota i norskfotball. Er like før grasrota også blir borte, da er norskfotball steindød i overskuelig framtid, da kan både Høgmo og resten av NFF gå hjem og aldri vende tilbake på jobb. Er det det herr Hallén og styret i NFF ønsker?? Hvis ja, da lykkes Hallén utmerket i jobben som president, og alle kan rope halleluja.

 

Nettavisen, Altomfotball, tv2, nrk

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *