Nynazister har inntatt Ukraina

Print pagePDF pageEmail page
Foto: Abcnyheter.no

Foto: Abcnyheter.no

 

For de av oss som har fulgt med krigen som pågåri Ukraina har fått med seg at vestlige delen av verden inkl. Nato og USA har gått hardt ut mot Russland og kalt det Putin har hevdet for løgn og propaganda. Den 04.03.2014 hadde Vgnett en artikkel hvor dem refererte fra en pressekonferanse som Putin holdt. På denne pressekonferansen så sier Putin bl.a følgende,  ” sitat ” Nynazister og antisemitter blomstrer i Ukraina og særlig i Kiev. Folk i øst er bekymret, og vi vil bruke alle tilgjengelige midler for å forsvare dem hvis de spør oss, men dette er et ekstremt tiltak, fortsatte han ” sitatslutt ”. Disse uttalelsene ble jo selvfølgelig tilbake vist av vestlige politikere og media som både løgn og propaganda og som ei unnskyldning for Russland å gå inn i Ukraina og anektere Krim. Fult mulig Putin har unnskyldninger eller bortforklaringer for sine politiske vedtak og handlinger, men det er også vel kjent fra vestlige verden og i Norge fra politikere som bruker mer tid på bortforklare sine vedtak og meninger, mer enn dem fatter vedtak som folket setter pris på.

Det er et ordtak som heter,  ” den som venter på noe godt venter ikke forgjeves ”. I dag kom den. Det jeg nå tenker på er bekreftelse på det Putin sa stemte og var tilfelle. Er det noe russiske statsledere er kjent for er det nettopp å stå for sine ord, og når dem sier noe og lover noe, så står dem for dette også.  Forøvrig hadde nettsiden Abcnyheter en artikkel den 10.09.2014 nettopp om en nynazist som kriget i Øst-Ukraina.

Det som alltid slår til er at sannheten om krigshandlinger, hvem stod bak, hvem løy og hvem som bestemte hva osv osv kommer alltid for en dag, sannheten kommer alltid ut, før eller siden.

Jeg må innrømme at det var litt spesielt at nå endelig skriver nettavisen forleden dag  03.02.2015 om norskrussiske fremmedkrigere somhar vært i Ukraina å kriget som tilhører nynazistmiljøet i Norge og Russland.

Det disse artiklene viser og er bevis for er at Putin sitt utsagn står enda, uansett hva vestlige politikere måtte mene og ikke mene, at Øst-Europa har hatt et stort problem med nynazistmiljøene er vel kjent, ikke minst i de tilligere republikkene som tilhørte Sovjetunionen, der lever disse miljøene i beste velgående, og er stadig  voksende.

Er det da rart at guvenøren i Murmansk Marina Kovtun blir provosert over våre utenriksminster som tilstadighet angriper Russland med beskyldninger som anektering av Krim, når hun selv som Ukrainer kjenner forholdene i Ukraina ? Ikke det spor rart. Som hun sa til Dagens Nyheter, sitat ”  Russland har ikke tatt noe som ikke tilhørte Russland. Krim har kommet tilbake av egen vilje, og retten til selvbestemmelse er en del av folkeretten. Når det gjelder Øst-Ukraina, er det synd Europa ikke ser hvordan fascismen reiser seg i Ukraina og splitter Europa, sa Kovtun sitatslutt ”

Summen av disse artiklene viser en ting, er ikke lengre snakk om hva som er sant eller ikke om forholdene i Ukraina i mediene, nå er det snakk om hvem vinner den store propagandakrigen som både mediene i vesten i stor grad har bidratt til og ikke minst vestlige politikere som nærmest fremstiller seg selv som barmhjertligesamiritanere som vil hjelpe den uskylidge regjeringen i Kiev og befolkningen i Ukraina som støtter og kriger for sin regjering, som kom til makten på ulovligvis i gjennom et kupp, og presidente måtte fly fra landet for å berge livet, støtten til denne handlingen kan ingen vestlige medier eller politikere rømme unna.

Når Nettavisen spør PST om en uttalelse angående fremmedkrigere i Ukraina som tilhører nynazistmiljøet, da var jo selvfølgelig svaret, dette ønsker vi ikke å kommentere. Kanskje dette ikke passer inn i vesten sin ensidige fremstilling av konflikten i Ukraina ?

Det vi også vet og har fått vite i gjennomden tyske avisen Bild er at USA har og hatt mange FBI – og CIA agenter i Ukraina for å bistå regjeringen, dette har dem selv bekreftet,  formålet kan ikke være annet enn å destabilisere landet totalt, og for å få i gang en konflikt som ingen er tjent med i det hele tatt, aller minst Ukraina og Russland.

Nå som dette nå er blitt kjent og kommet frem i lyset, så kan vi spørre oss. Hvem driver med propaganda og misvisende informasjon ovenfor befolkningen i  Europa ?

 

 

Share

  2 comments for “Nynazister har inntatt Ukraina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *