Vestlige ledere og media har gjort det igjen

Print pagePDF pageEmail page
Foto: Vg.no

Foto: Vg.no

 

Vestlige politikere og media klarte heller ikke i dag å dy seg, eller som noen vil si å holde fingrene fra fatet, nemlig blande seg inn i interne Russiske anliggener, tenker nå på drapet på opposisjonspolitikeren Boris Nemtsov. Ble skutt på åpengate i Moskva.

Nå er situasjonen mellom Russland og vesten betent fra før av, da blir den ikke bedre av at vestlige politikere blander seg inn i indreanliggener i Russland, og nærmest instruerer Putin i hvordan han skal håndtere dette drapet og hvordan saken skal etterforskes. Ikke lurt og ikke særlig politisk korrekt heller, og lite høflig og dannet oppførsel heller.

Det som kanskje er enda verre er at vestlige ledere bruker dette kyniske og brutale drapet for å skaffe seg enda mer politiskstøtte i befolkningen i sin politikk mot Russland, mer kynisk og rått kan det umulig bli ?

Det som er veldig påfallende i denne sammenheng er, er at samtlige  vestlige land og deres ledere har fordømt Russland for å legge seg borti indre anliggener i Ukraina, men når dem skal fram føre sine uttalelser angående dette drapet, så klare dem ikke styre unna å legge seg borti indre anliggener i Russland, på godt norsk heter det å ” kaste stein i glasshus ”, noe som sjeldent er lurt og vil før eller side slå tilbake på den / dem som gjøre, i dette tilfelle de vestlige lederne.

Nå har det seg slik i denne drapssaken at den er ansett som et politiskdrap, noen som ville Nemtsov bort fra den poltiskearenaen, men kan vi være sikker på det? Det er også  stor sannsynlighet for at dette er et politiskdrap som er begått for å destabilisere Russland og skape indre uroligheter, da kan man igjen stille seg spørsmålet hvem som har å vinne på et slikt senario.  Hvis dette skulle være tilfelle, da er det nærliggende å tenke – og peke på CIA og FBI. CIA og FBI har brukt politiskedrap som metode i flere tiår, for ikke si i hundre år. Når John F. Kennedy ble drept, da var det heftige spekulasjoner på at drapsmannen var FBI og CIA agent, dette har vært tema ved de fleste drap på presidenter i USA, også andre drap som har vekket stor innteresse i samfunnet ulike steder  i USA.

Selv ikke vår egen avis VG og vår utenriksminister Børge Brende klarte holde munnen lukket og ikke komme med uhyrlige påstander at Putin som står bak dette drapet, noe som er meget spekulativt og som vil skade forholdet til Norge enda mer, noe lille Norge ikke er tjent med i det hele tatt. Børge Brende klarte jo heller ikke å la være å uttale seg om etterforskningen, noe som sagt samtlige vestlige ledere har gjort med David Cameron og Obama i spissen, er meget dårlig timing å komme med slike uttalelser på.

Share

  1 comment for “Vestlige ledere og media har gjort det igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *