Mer bråk for Erna og Siv

Print pagePDF pageEmail page
Foto: Googlesøk

Foto: Googlesøk

 

Problemene til statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen vil visst ingen ende ta, ikke med det første ser det ut som. Først så ble det bråk mellom Frp / justisministeren og Krf og Venstre i asylbarn-saken, hvor justisministeren hadde brutt samarbeidsavtalen med Krf og Venstre, noe som også ble en høring i Stortinget. Denne saken hadde knapt lagt seg, eller rettere sagt ikke lagt seg før bråket rundt Mulla Krekar startet. Da hadde justisminister Anders Anundsen prøvd seg med en egen innstruks som bare skulle gjelde for Krekar, ikke for andre ovenfor politidirektoratet, noe som også skapte rabalder uten sidestykke, fordi dette bryter med både med Norges grunnlov og menneskerettighetene. Men i denne saken klarte jo Siv Jensen å rote det til for seg selv, da hun uttalte at hun var villig til å bryte menneskerettighetene omså for å bli kvitt Krekar, ikke særlig lurt av en statsråd å uttale seg på denne måten i et demokratisk samfunn som vi liker å fremstille det som at vi har.

Dessverre for Frp og regjeringen, klarte ikke Per Sandberg å holde munnen lukket, da gikk i strupen på Krf i innvandringspolitikken. Han gikk så langt at han beskyldte Krf for å være ansvarlig for at unge mennesker født og oppvokst i Norge reiser ut og massakrer barn og kvinner, og at dem blir terrorister. Uttalelsene var så krasse at selv ” hvermansen ” på gata knapt trodde det dem hørte. Dette skapte jo selvfølgelig mer trøbbel for samarbeidet med Krf og Venstre. Vel og merke prøvde Per Sandberg seg på en form for beklagelse, men det ble bare halvhjertet, og han fortsatte selv da sine angrep mot Krf på Dagsnytt 18, enda nå etter ca 3 uker så preger denne saken forholdet mellom Frp på den ene siden og Krf og Venstre på andre siden av bordet.

Trodde dere at dette var siste skandalen fra Per Sandberg sin side ? Da tok dere feil.  I dag så skriver nettsiden Radikalportal om at ” Frp og Høyreekstremister finner sammen i hetsgruppe ”. Dette er en gruppe på facebook som bl.a Per Sandberg er medlem, gruppen heter ” Frp Venneside ”, det er flere fra Frp sin stortingsgruppe som er medlem i denne gruppen. Ronny Alte som tidligere leder av ” Norwegian Defence league ” er også medlem, og flere andre profilerte høyreekstreme.

Dette blir en sak som både statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen må forholde seg til, og som dem bør ta sterk avstand fra, ikke minst med tanke på  dem er statsråder som er norges øyne uttad og som representerer Norge i internasjonale sammenhenger, så er det meget uheldig. Dette vil også sakpe enda mer problemer for samarbeidet mellom Frp og Krf/Venstre, dette er holdninger som dem overhode ikke står for, og som begge partiene har i flere sammenhenger tatt sterk avstand fra, dette bør det snarest ryddes opp i fra partilederen i Høyre og Frp. Nå er vi ikke særlig overrasket over at det er brune holdninger blant velgerne til Frp, noe som dem aldri har tatt et oppgjør med og ikke luket ut de rotne eplene som dem har i kurven, dette burde partileder Siv Jensen tatt tak i fra dag én hun ble partileder og med tanke på et inntog i regjeringskontorene. Denne gang stiller jeg kún ét spørsmål, hvor mye bråk blir det nå mellom Frp og Krf/Venstre ?

Share

  3 comments for “Mer bråk for Erna og Siv

  1. Ronny Alte
    5. mars, 2015 at 22:37

    Er det et problem at FRP personer er medlemmer i samme gruppe som jeg er medlem? Det snakkes om å sette folk i «bås». Jeg vil dessuten at du utdyper din påstand og fremlegger grunnlag for at du betegner meg som høyreekstrem, eller skyldes feilen mangel på kunnskap??

  2. Sivert
    8. mars, 2015 at 13:21

    Interessant at du prøver å si at miljøet rundt NDL, EDL, Document.no , SIAN ikke består av folk som tilhører ytterste høyrefløy og har bruneholdninger, i så fall er du den eneste i hele Skandinavia foruten de som er inne i det miljøet som vil hevde det. Frp`erne må gjerne være medlem av hvilken gruppe dem vil, men da bør dem også vite at det blir et problem for Erna og Siv som sitter i regjering, dem kan ikke godta at deres stortingspolitikere sier og gjør hva dem vil, dem må følge samarbeidsavtalen, og dem kan heller ikke godta siden Frp og Høyre sitter i regjering og er norgesansikt uttad at deres stortingspolitikere er medlem av hva som helst av grupper heller på FB..sånn er det bare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *