Utrolig naivitet fra Frithjof Jacobsen

Print pagePDF pageEmail page
Foto: Googlesøk

Foto: Googlesøk

 

Her om dagen hadde PST en pressekonferanse angående deres etterforskning på bakgrunn av Aftenposten sin avsløring av falske basestasjoner i Oslo.  Deres konklusjon og meninger var akkurat som forventet, noe annet ville vært sensasjon av dimensjoner.

Det som kom av kommentarer i media fra enkelte journalister, er faktisk mer skremmende enn at vi vet at PST og E-tjenesten driver en utstrakt overvåkning i det norskesamfunn, det har vi visst siden etterkrigstiden og fram til i dag.

Vg`s  journalist Frithjof Jacobsen skrev en artikkel i gåpr 27.03.2015, bare overskriften ” Basert på tillit ” kan få hver og en til å lure i denne sammenheng. Hvilken tillit er det du sikter til Frithjof ? På hvilken bakgrunn skulle vi ha tillit til PST sine trusselvurderinger og deres benektelse av at både dem og andre overvåkningstjenester bruker falske basestasjoner for å overvåke hvermansen i hele Norge ?

Det Frithjof Jacobsen avslører med sin artikkel er faktisk noe 90% av norgesbefolkning også gjør, nemlig naivitet og det at både han og 90% av befolkningen tror blindt på hva blir fortalt av både PST og E-tjenesten i gjennom deres pressekonferanser flere ganger i året, som egentlig ikke sier noe som helst og som har samme innhold som dem hadde i 2000 og i 1960, er intet nytt i deres budskap uttad. Selv om verden har gått videre med over 50 år.

Det som er mest skremmende med Frithjof Jacobsen sin naivitet er at han er utdannet journalist, da er det en del av yrket å være kritisk og undersøkende. Ikke gjør som Frithjof Jacobsen i sin artikkel, nemlig svelge alt rått og på en måte som om at det kùn er én sannhet, den PST sitter på. Bare for å minne om det, det var tyskernes naivitet som Hitler utnyttet til fulle i sin hjernevasking av hele befolkningen, bare nevner det som ei bisetning.

Jeg kan ikke se at hverken PST eller E-tjenesten fortjener folkets tillit i det hele tatt, til det har det vært for mange avsløringer om deres overvåkningsvirksomhet som har vært bedrevet på en slik måte at dem brutt lovene for overvåkning uttalige ganger og har konsekvent balansert på grensen av det som er lovlig, noe dem forøvrig gjør enda, også i dette øyeblikk jeg skriver dette.

For å nevne noen saker. Det hele startet med ” Lund-kommisjonen ” sine avsløringer av ulovlig politisk overvåkning og avlyttinger. Dette var så grovt at det fortjener aldri å bli glemt. Men vi har også i de senere år hatt grove lovbrudd begått av overvåkningstjenesten, ikke minst saken hvor det ble avslørt at journalister ble ulovlig overvåket, det var en sak i 2013. vi har også saken som dagbladet og flere andre medier avslørte i 2010, ei hemmelig gruppe lønnet av USA bestående av tidligere politifolk som overvåket nordmenn, meget stygg sak. Både ulovlig overvåkning og skatteundragelse. Den 09.03.2015 hadde Aftenposten en sak, politiet driver med ulovlig mobilovervåkning, nemlig bruk av falske basestasjoner som PST selv benektet finnes i Oslo og som Frithjof Jacobsen tror på. Dette er bare noen få saker, som burde får Frithjof Jacobsen og hele den norskebefolkning til å miste all tillit til både PST og E-tjenesten for alltid, men utrolig nok så har visst Frithjof Jacobsen glemt disse sakene og hvor alvorlig dem er.

Vi må huske på en ting. Når PST ber om utvidede fullmakter og tillatelse til å ta nye metoder i bruk, da har allerede PST brukt metodene lenge allerede og vet at dem fungerer, og så ber dem om tillatelse til å bruke dem etter X-antall år med utlovlig testing / bruk av de samme metodene. Ellers hadde aldri PST bedt om tillatelse til å ta dem i bruk.

PST har bedt om tillatelse til å ta i bruk stordataanalyser, d.v.s overvåke tastetrykkene til alle nordmenn og innstallere såkalt trojanere på pc`er til folk, hvor dem da samler inn hva hver og en av oss skriver og ellers gjør på pc`en våre. Dette var noe Dagbladet hadde en artikkel om den 22.08.2014, det er vel 6 mnd siden nå. Det betyr i praksis at PST allerede bruker dette verktøyet ulovlig, ellers hadde dem aldri bedt om å få tillatelse til dette og ikke ville dem visst heller at dette virker, ergo samler PST inn stordata allerede som dem analyserer, stikk i strid med hva dem har lov til. I denne artikkelen går PST-sjefen så langt i sine uttalelser at hun nærmest fremstår som truende, » får vi ikke lov til dette, så må befolkningen regne med å bli utsatt for terrorhandlinger «, og enda mener Frithjof Jacobsen at vi skal ha tillit til PST og E-tjenesten ? Beklager, når det indirekte trues for å få viljen sin i gjennom, er da man skal miste all tillit og aldri gi den tillatelsen, er som regel da vi mennesker lyger, er ikke unntak for PST og E-tjenesten i så måte.

Enda har du tillit og selger alt rått som PST og E-tjenesten sier Frithjof Jacobsen ?

Share

  1 comment for “Utrolig naivitet fra Frithjof Jacobsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *