PST lyg

Print pagePDF pageEmail page
Foto: Sivert Krudtå

Foto: Sivert Krudtå

 

Nå har Aftenposten sin artikkelserie om falske basestajoner og spionasje nå pågått i ca 1 år, og enda er ikke punktum satt og enda har ikke fakta kommet på bordet, noe både PST og andre sikkerhetsmyndigheter i Norge burde ha klart å framskaffe i denne perioden, men noe er fakta er kommet ut.

Faktaen som er kommet ut er bl.a at PST umulig kan snakke sant. De har nå rotet seg inn i en sirkelargumentasjon som dem skal få store problemer med å komme seg ut av med æren i behold.

Som sagt har PST benektet helt frem til dags dato at det finnes falske basestasjoner i Oslo og dem har sagt til nå at kún bruker falske basestasjoner etter  å ha fått tillatelse fre retten til dette, noe lovverket pålegger dem. Men en ting er å si at man gjør sånn og slik, men annen ting er i praksis og kultur innad for å følge lovene som dem er pålagt.

For noen dager siden, nærmere bestemt den 24.06.2015 så sender PST ut ei pressemeldig hvor dem hevder at dem ikke har funnet falske basesasjoner i Oslo. Men denne pressemeldingen blir torpedert rimelig kjapt av Aftenposten i en artikkel den 25.06.2015. PST hevder i sin pressemelding at deres samarbeid med teleselskapene har vært av vesentlig betydning for å kunne komme frem til deres entydige konklusjon. Men, det PST ikke nevner er at det i en rapport som Aftenposten viser til i  sin artikkel den 25.06.2015 kommer det frem at teleselskapene som Telenor, Netcom og andre teleselskaper mangler utstyr for å kunne avsløre mobilovervåkning, hvordan kan da teleselsakpene bidratt med vesentlig informasjon ovenfor PST når dem ikke har utstyr for å framskaffe denne vesentlige informasjonen som PST hevder dem har fått fra teleselskapene ?

Jeg vil for ordensskyld nevne at å avsløre ulovlig overvåkning og om det er falske basestasjoenr i bruk er ene og alene PST og politiet sin jobb å etterforske, fordi dette er strengt forbudt og er å anse som ei kriminell handling, da er det ikke teleselskapene sin jobb å skaffe seg slikt utstyr og gjøre jobben for politiet.

Den 24.06.2015 går politiinspektør Einar Aas ut i Aftenposten hvor han bekrefter at dem bruker falske basestasjoner i gjennomsnitt 1. gang pr. uke. Dette er står i sterk kontrast til det sjef for PST Benedicte Bjørnland til nå har hevdet, hvor hun påstår at dem har brukt falske basestasjoner ca 30 ganger de 3 siste årene og det PST hevder i sin pressemelding den 24.06.2015 hvor dem totalt avviser funn av falske basestasjoner i Oslo.

Jeg vil våge meg sålangt å si at måten PST har håndtert denne saken minner om gamle POT ( nå PST ), dem benektet alt angående at dem overvåket nordmenn over en lav sko helt inntil den såkalte Lund-kommisjonens rapport ble lagt frem. Hvor det ble dokumentert regelmessig politisk overvåkning i Norge.

Det må være noe fundamentalt galt i hele PST, fra topp til bunn. Kall det gjerne ukultur. Denne ukulturen er å lyge pressen og hele den norske befolkning rett opp i ansiktet. Som vi alle vet er Norge medlem av Nato, det forplikter bl.a at PST og E-tjenesten må utlevere sine overvåknigsdata til andre Nato land og dem mottar overvåkningsdata i retur, og det om nordmenn. Måten dette gjøres på er meget utspekulert, fordi dem unngår da lovverket og dem mottar lovlig overvåkningsdata om nordmenn som dem ikke har lov å overvåke, ergo blir vi nordmenn overvåket av vår egen E-tjeneste i samarbeid med PST.

PST må tro nordmenn er dumme, kan ikke forstå annet. Når Snowden slapp sine avsløringer så kom det bl.a frem at NSA bruker trojanere ( virus ) i sin overvåkning av alt og alle, som dem innstallerer på pc`ene, dette ba PST om tillatelse til å gjøre i 2014. Dette kom frem i en artikkel på itavisen den 05.03.2014, ergo vil og gjør PST det samme.

Vi kan på bakgrunn av løgnene PST er tatt i, Aftenposten sine avsløringer, Einar Aas sin uttalelse og PST sine søknader trygt fastslå at samtlige nordmenn er overvåket opp til halsen, inkl. både pressen, storting og regjering, også via Epost. Kanskje påtide å ta i bruk kryptering både når vi surfer på nett og sender epost, er i hvertfall et gått råd.

Share

  1 comment for “PST lyg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *