Finnmark Ap er allvitende

Print pagePDF pageEmail page

36374_129571_835891

 

Nå satte jeg nesten kaffen i vranghalsen når jeg leste uttalelsene til leder for Finnmark Ap Ingalill Olsen til Altaposten nå i dag. Må innrømme at jeg har litt vanskelig for å tro det jeg leste. Finnmark Ap er de helsefaglige innbyggerne i Finnmark skal lytte til, dem er ekspertene på området. Det må være dette Ingalill Olsen må mene når hun hardnakket står på at vi trenger ikke mer enn høystnødvendig med utredning og fagligeråd trenger vi heller ikke, fordi Finnmark Ap har vedtatt sykehusstrukturen. Dette er så arrogant at jeg nesten ikke tror det jeg leste. Hun gir også tydligvis Alta`s Geir Ove Bakken som står på 3.plass på lista til fylkestinget munnkurv, og han får ikke ytre sin personlige mening i sakensanledning. Er Finnmark Ap blitt et én personsparti og kún lederen har lov å ytre seg ?? Minner meg om land jeg hvor jeg misliker styretsettet deres, da tenker jeg på Nord-Korea og Kina. Selv i Kina er det lov å ytre seg mer om saker, enn dette her.

Siden Finnmark Ap ikke trenger og ikke vil ha faglige råd som ei konsekvensutredning gir, så lurer jeg på hvilken kompetanse er det innad i Finnmark Ap siden dem kan og vet bedre enn andre om hva som er rett og feil ?? Hvilke helsefaglig kompetanse er det innad i Finnmark Ap som gjør at dem kan totalt neglesjere fagfolk og som jobber innen helsefag eller økonomi daglig ??

Finnmark Ap tar nå et stort ansvar på sine skuldre, nemlig at kvaliteten innad i det nye sykehuset blir forsvarlig og at vi får en ansvarlig økonomisk styring av det nye sykehuset, pluss at dem påtar seg ansvaret for at transporten til sykehuset blir gjort på en forsvarlig måte, ikke minst vinterstid hva det kan medføre av risiko for pasientene, får krysse fingrene at det går bra, annet kan man ikke gjøre.

Jeg vil bare minne Ingalill Olsen om to ting. For det første er dette ikke en politisksak, det er en ren helsefaglig sak, som berører over 75 000 mennesker. For det andre. Så er det fagligeråd man skal lytte til, hvis så  ikke var tilfelle da kan vi med ett pennestrøk gi samtlige helsefagarbeidere og økonomer sparken på flekken, og si som så, er statsministeren og partilederen som bestemmer, dere er ubrukelig. Jeg kan dessverre ikke at noen som sitter i styret i Finnmark Ap er kvalifisert til å kunne fatte et slikt vedtak, som sagt. Dem har ikke den nødvendige yrkesfaglige kompetansen som kreves.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *