Krig mellom FBI og Apple

Print pagePDF pageEmail page

iphone6s

 

Dette er PST, FBI, CIA, Sâpo osv osv sin våte drøm, ikke minst er det alle hackere sin aller største våte drøm, nemlig få en gratis bakdør i operativsystemet til en smart tlf, i dette tilfellet iphone.
Nå er spørsmålet om hvor lenge Apple klare å stå i mot presset fra CIA og amerikanske domstolene, Apple har fått i oppgave å lage en bakdør i én iphone, men problemet er at om Apple lager denne bakdøren til denne ene iphone, så vil dette ramme samtlige brukere som har iphone, og så brukerne i hele Europa, USA, Asia osv osv, ergo så vil denne bakdøren være ei gullgruve for samtlige hackere og overvåkningspolitet og sikkerhetspolitiet i hele verden.

Grunnen til at FBI ønsker at Apple skal hjelpe dem med dette er fordi krypteringen i samtlige smarttelefoner, mac og pc`er blitt mye bedre og strengere etter Snowden sine avsløringer, så FBI har ikke mulighet å komme forbi denne krypteringen uten at Apple lager en bakdør for dem, takk gud for at Apple sier nei, og nekter å utføre dette. Men det er alltids et solid mén, det er i denne saken også. Hvor lang tid tar det før Apple blir pålagt å gjøre dette av domstolene i USA eller før FBI eller NSA har hacket IOS til de nyeste iphone`ene som er på markedet. Før eller siden så vil IOS til 5s, 5c, 6,6+ og 6s+ være hacket, det spørs det hvem som har gjort det, er ikke så bekymret for vanlige hackere, men jeg for min del frykter CIA, FBI, PST og NSA mye mer, dem har visst at dem ikke er til å stole på når det kommer til personvernet, ikke minst viser FBI og NSA i denne saken at dem overhode ikke bryr seg om personvernet til millioner av brukere over hele verden, så mitt råd til dere blir. Følg med på denne saken, kommer bakdøren, slå av iphone og kjøp deg en ny og en annen smarttelefon, det gjør jeg.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *