Ikke én men fem radarer i Vardø og nr seks er på tur

Print pagePDF pageEmail page

Nå må vi begynne å snakke sant i både mediene og blant våre politikere, dette gjelder radarerne som står i Vardø og som i stor utstrekning er finansiert av USA. Hvor mange ganger har Du ikke hørt om radaren som står i Vardø ? Det er ikke få ganger det blir omtalt i entall, og ikke som sant er skal være i stort flertall.

Jeg var selv i Vardø i april i år. Da kunne jeg og alle som har vært i Vardø med selvsyn se alle de fem radaerne. Det står 3 i selve byen og når man kjører mot Vadsø og er kommet i gjennom Vardøtunnellen, så får man enda 2 radarer som står på venstreside av veien opp på en fjelltopp.

Til orientering så skal USA bygge enda en radar i Vardø, det blir nr 6, lurer på om mediene fremdeles skal omtale at det kún står en radar i Vardø ? Denne formen for overvåkning er i god natoånd, og ingen stiller spørsmålstegn ved strålingen fra disse radarne som rammer befolkningen. Vil minne om at disse radarerne driftes av den norske E-tjenesten og USA i sammen, dette har jeg fått bekreftet av tidligere ansatt i E-tjenesten, dette er også underkommunisert ut til folket og mediene…

 

Foto: Sivert Krudtå

Foto: Sivert Krudtå

 

Foto: Sivert Krudtå

Foto: Sivert Krudtå

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *