Edrogan har manupulert sitt eget forsvar

Print pagePDF pageEmail page

Som jeg har publisert tidligere i dag så tyder mye på at Edrogan har i scenesatt det påståtte kuppforsøket selv ut i fra hva han selv er tjent med politisk.

Nye opplysninger nå kl 11:00 tyder mye på at Edrogan har manupulert forsvaret til å tro at dem skulle ha en øvelse, og så brukt en annen del av forsvaret til å drepe sivile og soldater for å få dette til å se ut som et forsøk på statskupp.

Grunnen til at Nato, EU og USA er avhengig av Tyrkia kommer også frem i denne nyhetssendigen, nemlig at dem er redd for at Tyrkia skal slippe millioner av flyktninger over grensa til EU, og dem er også avhengig av Tyrkia for å få gjort regimeskifte i Midt-Østen, noe som for øvrig er ulovlig i følge FN.

Det er nettopp denne planen med regimeskifte i Midt-Østen som Russland er i mot og kjemper i mot, spesielt i Syria.

 

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *