Manupulerte beviser om MH17

Print pagePDF pageEmail page

MH17_ukraina_ukraina_russia_russland_nato_eu_usa_uk

 

Nå i dag er det nøyaktig 2 år siden MH 17 ble skutt ned over østlige Ukraina, var den 17. juli 2014. Hittil ahr vi fått innprentet i hodet alle som en at den skyldige er Putin og Russland og deres støtte spillere i Østlige Ukraina. Men det er noen eksperter, vitenskapsmenn osv osv som ikke har godtatt den forklaringen som USA, UK, EU og Nato har kommet med, så dem har gått vitenskapelig til verks.

Dem har analysert videoer og artikler som er blitt publisert ned til minste detalj. I det som til nå er blitt publisert er noe så enkelt som The elderberry bush en  meget viktig detalj. På norsk heter denne busken for Hyllebær busk.

I Ukraina så blomstrer Hyllebær busken i fra midten på mai til i midten på juni, i slutten på juni og i begynnelsen på juli begynner bærene å komme. Som vi husker, flyet ble skutt ned 17. juli, da skulle The Elderberry bush være full av bær, ikke hvite blomster.

Grunnen til at dette er en viktig detalj er fordi vestlige medier og Ukraina publiserte en video den 18.juli, altså dagen etter flyet var skutt ned. I videoen påstås det at det er russiske trailere som frakter rakettsystemet Buk, som dem mente ble brukt til å skyte ned flyet. For det første kan det ikke denne transporten skjedd noen dager før flyet ble skutt ned som dem påstod, fordi det kommer klart frem på filmen at The Elderberry Bush stod i blomst, hadde ikke bær som den skulle ha hatt hvis denne transporten hadde skjedd i juli, denne transporten må ha skjedd mellom midten på mai til i midten på juni, ergo er datoen for når filmen ble tatt opp manupulert av Ukrainske myndighter og av vestligemedier.

Pulbliserer begge filmene som hittil er blitt publisert om dette arbeidet som pågår, så kan dere bedømme selv….

 

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *