Ap medlemmer rammet av meget allvorlig virus i Finnmark

Print pagePDF pageEmail page

 

Det er bare å konstatere at Finnmark er meget hardt rammet av et meget alvorlig virus som er meget smittsomt og det rammet kun medlemmer av Arbeiderpartiet i Finnmark, aller helst medlemmer av Arbeiderpartiet som bor langs kysten fra Hammerfest opp til Vadsø, dem er meget hardt angrepet.

Viruset har fått navnet Alta.

Viruset inntreffer gjerne når politikerne i Alta vi utvikle sitt tjeneste tilbud og vise at dem vil ta større ansvar, spesielt innen helse, infrastruktur og beredskap. Det har visst seg ved flere anledninger at dette viruset har fått arbeiderparti politikere i Hammerfest til å få akutte tilfeller av tunnellsyn og hvor synsfeltet spesielt har hatt ekstremt sterk rødfarge, nesten over i brunrød farge. Dem har også fått et meget stivt blikk og sterke spasmer i armer og ben.

Nå har dette viruset herjet og vært en til pest og plage for hele Finnmarks befolkning i ca 40 år og ingenting er blitt gjort. Skandale. Vi kan jo ikke ha flere tusen mennesker langs kysten som går rundt og lider, både med tvangssyn og i stor grad tvangstanker, viruset skaper også at dem 24/7 og 365 dager i året både drømmer og snakker om Alta, det er blitt en mani og nærmest en tvangshandling, bare må.

Viruset har også forårsaket at både rådmenn og politikere fra Ap har kritisert folk i Alta for å bruke stemmeretten sin og ikke minst at dem folk i Alta stemte feil ved siste stortingsvalg, så dette viruset har meget allvorlige bivirkninger, er livsfarlig.

Nå synes jeg at vår helseminister bør ta grep i denne saken og får gjort noe med denne tilstanden, og at han setter inn tiltak for å bekjempe dette allvorlige viruset som herjer i Finnmark, dette kan bare ikke fortsette. Vi kan ikke ha tusenvis mennesker gående løs som både ser syner, får tvangstanker, har tvangsmani, ser rødt og i noen tilfeller fått utviklet horn i panna, alt dette for at Alta har politikere som arbeider for sin kommune og sin befolkning. Det er også Ap politikere i Hammerfest som har utviklet spasmer og rykninger i hals og nakke regionen og dem har fått mørkerødt blikk når dem hører hvor godt og hvor fort Alta utvikler seg og vokser i folketall.Man kan også klart og tydelig høre at dem får et knurrende og bjeffende språk, så dette rammer taleevnen i aller høyeste grad også. Alle symtomene samlet sett gjør at dem fremstår som meget ufin og veldig lite dannet i sin væremåte og er meget uhøflig.

Nei nå får vår helseminister ta grep og komme på banen slik at vi får stoppet dette allvorlige viruset, det har nå herjet for mye og for lenge nå, det burde kanskje vurderes avliving som metode for å stoppe spredningen av dette allvorlige Altaviruset ?? Siden det viser seg å være så smittsomt som det er, sprer seg fra H.Fest i vest til Vadsø i Øst bare på noen få timer, og det er de samme symptomene som går igjen. Dem både drømmer og snakker om Alta i søvne og i våken tilstand, og dem får tunnellsyn og blir knallrød i både øynene og i ansiktet, og noen har utviklet et spesielt horn i panna som er formet som en A.

Strengtatt burde også Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre komme på banen i denne forbindelse, dette viruset angriper nesten utelukkende medlemmer av Arbeiderpartiet i Finnmark, spesielt medlemmene i Hammerfest, dem er meget hardt angrepet. Kanskje man også burde sette noen veterinærer på denne jobben i tillegg til psykiatrien ?? Tvangsmedisinering burde også vurderes.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *