Folket har latt seg hjernevaske

Print pagePDF pageEmail page

 

Det er bare å konstatere at vi har fått ett nytt politiskfenomen i Norge, jeg velger å kalle dette fenomenet for « ligge på knær for Listhaug og Frp «. Dette er både et fenomen og « virus «, ekstremt smittsomt.

For de av oss som er en del på facebook vi har fått med oss dette « viruset «, dette viruset får folk nærmest til å gå i døden for å forsvare Listhaug og Frp, vi som ikke er smittet må ikke komme med kritiske kommentarer eller kritiske spørsmål, da går disse som er smittet til frontalangrep i kommentarfeltene på facebook og på nettavisenes nettsider. Listhaug er dronninga og Frp er hellig.

Virker nesten som det er journalister som er blitt smittet også, nå kritiseres Krf for å bestemme selv hvem dem vil samarbeide med når dem ikke vil samarbeide med Frp eller sitte i regjering med Frp, det har tydeligvis såret en journalist som tilhører menigheten til Frp. Muslimene tilber Allah, mens velger som stemte Frp tilber Sylvi, alt gjøres for Sylvi.

I løpet av de 10-12 siste årene har Frp gått fra å være en pæst og plage til å bli mer stueren enn Sv og Sp, for Frp velgerne så er de menneskene som stemmer Sp, Sv og Ap synonymt med å være kommunist, er nesten så disse velgerne blir lands forvist. Når man ser på det enormt sterke engasjementet for å forsvare Listhaug og Frp er på facebook, så kan man jo alltids spørre seg hva disse menneskene har spist til frokost eller blitt smittet av, må være noe enormt smittsomt. Man forsvarer ikke en politiker, man stiller politikerne til veggs og stiller kritiske spørsmål, tabu å forsvare en politiker. Men det er hva disse menneskene gjør, går omtrent i døden for å forsvare Frp, spesielt Listhaug, hun forsvares med nebb, klør og mere til. Lurer på hva Listhaug har gjort med hodene til disse menneskene ?? Hun har i ihvertfall klart å hjernevaske titusenvis av nordmenn, ingen kan kritisere ei ung, blond og søt dame som ser uskyldig ut.

Det er mange som i alle år som har stemt både Høyre og Ap, og det av ideologiske grunner og pga politikken selvfølgelig, men jeg har enda tilgode å treffe noen som stemmer på disse partiene som i tillegg blir direkte aggressiv og sint hvis noen kritiserer Høyre eller Ap sin politikk, heller tvert i mot. De har en mye mer avslappet forhold til sitt parti dem stemmer på og dem er også mye mer kritisk tenkende mennesker og godtar ikke hva som helst. Da står velgerne til Frp i sterk kontrast med sin reaksjonsform inne på facebook, man får følelsen av at dem skal flå deg levende og spise deg til kveldsmat hvis man kommer men noen kritiske spørsmål eller kritiske kommentarer. Må innrømme at dette er et meget merkelig fenomen.

Er dere som stemmer Frp redde for å bli lurt av Listhaug og Frp ?? Redd for at Frp går bort fra sine valgløfter ? Hvis det er slike ting som gjør at dem reagerer som dem gjør, da kan jeg berolige dem med, da er du allerede lurt, og det grundig også.

Samtlige politiskepartier serverer såkalt valgflesk, er her svaret ligger. Det heter ikke valgflesk for ingenting, det heter valgflesk fordi det er valgflesk. Det såkalte valgflesket heter noe så pent som valgprogram, er her de fleste velgerne går i fella, man tror at valgprogrammet er det virkelige programmet, men det er det ikke. Det virkelige programmet heter langtidsprogrammet og korttidsprogrammet, er det programmet partiene vedtar på landsmøte. Det såkalte valgprogrammet inneholder kun saker som dem vet er populære blant velgerne, og som dem bruker for å få flere stemmer, betyr ikke at dem skal gjennomføre det som står i valgprogrammet de neste 4 årene, betyr at dem aldri skal gjennomføre det som står der, derfor kalles dette for valgflesk / løgn osv osv, derfor blir velgerne lurt hver gang det er valg, nå er det på tide folket forstår forskjellen og ikke glemme dette og ikke lar seg lure flere ganger. Men dette varer vel bare til neste valg så er dette glemt igjen, når dem ser unge, blonde og søte Sylvi igjen, da går rullegardinen ned og hva Frp står for er glemt ?! Ikke for ingenting at Ap valgte Jens Stoltenberg til partileder, han hadde enorm utstråling og hadde tiltrekningskraft mot damer, enormt. Det er var enorm høy andel kvinnelige velgerne som stemte på Ap pga Jens Stoltenberg, den samme effekten har Sylvi Listhaug i Frp på mannlige velgere, dette utnyttes rått og kynisk, og tro annet er å direkte lure seg selv og lyge til befolkningen. Er derfor også Listhaug ble plassert som innvandrings og integreringsminister, der får hun fritt spillerrom og uansett hva hun måtte si og gjøre, så er det ingen som våger å kritisere en ung, pen, sjarmerende og søt dame som henne. Som sagt, utnyttes kynisk og rått, og befolkningen blir lurt, og det hver gang.

Det er på tide det norskefolk sluttet helt med å dyrke en politiker eller et parti, skal ikke dyrkes i det hele tatt, dem skal stå til ansvar for sine vedtak og politikerne er folkets tjenere, dem er valgt for å representere folket, da får folket også stille krav og stille kritiske spørsmål og bli mye mer konfronterende, er et « virus « at folket sitter å dyrker og dikke dikker med Listhaug og andre politikere på facebook omtrent som at dem skal tørke dem i ræva og kle på dem nye klær og lage middag til dem, når folk opptrer som om dem er en tjener for Listhaug eller en annen politiker, da har demokratiet kollapset helt, på tide å gjennreise demokratiet, men da får folket slutte med å dyrke politikere og partier, det skal stilles kritiske spørsmål og man skal være konfronterende.

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *