Debattregler

Dette er min blogg, og enhver gjest som ønsker å kommentere artikler og annet innhold er velkommen til å gjøre det. Du må gjerne være uenig med meg eller med andre i kommentarfeltet. Hensikten med  kommentarfelt er at vi begge skal ha en fair sjanse til å lære noe av hverandre. Forsøk derfor å se på kommentarfeltet som en samtale mellom likeverdige mennesker, og oppfør deg deretter.

Innlegg som ikke forholder seg til følgende regler, blir moderert/slettet uten varsel eller begrunnelse. Gjentatte brudd på reglene vil medføre permanent bortvisning – også dette uten videre begrunnelse eller forvarsel;

  1. Vis respekt: Vis en grunnleggende respekt for motdebattanter og en vilje til å forstå hva de mener – også når de er uklare og eller representerer noe du er uenig i.
  2. Vær saklig: Hold deg til saken (artikkelens tema)
  3. Vær snill: Ikke skriv eller lenk til innhold som er ærekrenkende, truende eller bidrar til stigmatisering eller hets av folkegrupper, andres etnisitet, religion eller kultur. Saklig kritikk er selvsagt både tillatt og ønskelig.
  4. Vær ansvarlig: Du er selv ansvarlig for dine ytringer. Opptre deretter.
  5. Vær varsom: Bruk egne og andres personlige erfaringer med varsomhet. Ikke utlever deg selv eller andre, og avstå fra utsagn som krenker andre.
  6. Vær høflig:Trolling og generell ufyselig oppførsel aksepteres ikke.
  7. Vær raus: Del fakta og lenker der du kan.
  8. Ikke stjel: Del ikke ulovlig innhold eller innhold som bryter med lovgivningen om opphavsrett. Du har ikke anledning til å bruke innhold fra meddebattanter her på bloggen andre steder, uten tillatelse fra den det gjelder.
  9. Du deler: Ved å skrive i kommentarfeltet på www.altamagazin.com aksepterer du at tekst og innhold kan bli brukt (ikke-kommersielt) av bloggeier på denne bloggen i andre sammenhenger, som for eksempel som tema i nye artikler. (se nedenfor)

Velkommen og engasjer Deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *