Om meg

Sivert_Leder2016

 

Har mange interesser, og er en engasjert, nyskjerrig og er vel det man kaller en mann som tenker mye, kanskje formye til tider…..Jeg er samfunns engasjert mann som er i 40 årene, som har stor interesse for politikk ikke minst utenriks – og sikkerhetspolitikk. Siden jeg skriver mye om politikk, så kan jeg også opplyse om at jeg ikke stemmer blåblått, utover det så praktiserer jeg som vår valgordning sier, vi har hemmelig valg, som tilsier at man ikke opplyser til gud og hvermansen hva man stemmer på.

Jeg driver også med slektsforskning, er styreleder i  Slekt og Data Nord. Er du nysgjerrig på dette selv, bare å ta kontakt så svarer jeg deg, driver du med det samme og kanskje gransker egen slekt og har røtter nordover, så må du bare ta kontakt om du føler at du trenger hjelp, så er det sikkert noen i Troms og Finnmark som kan bistå deg.


Utstilling i Kroken 001 2_slekt_familie_forskning_

Så, er det noe du lurer på så er det bare å bruke kontaktsiden her og send meg en e-mail eller spørre på bloggen i kommentar feltene, er ikke kjent for å bite til vanlig 🙂

 

Vil du komme i kontakt med meg bruk enten kontaktsiden / kontaktskjemaet eller trykk på FOLLOW ME, er flere allternativer der for å komme i kontakt med meg direkte.

Sivert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *